OVEKOVEČIĆE TRUDNOĆU: Seka Aleksić pravi zlatnu skulpturu stomaka
Foto: Story

Otkrivamo za kakvu uspomenu na trudnoću se odlučila folk zvezda

OVEKOVEČIĆE TRUDNOĆU: Seka Aleksić pravi zlatnu skulpturu stomaka

Stars -

Aleksićeva će nekoliko dana pred porođaj ostaviti otisak stomaka kod poznate vajarke, koja će joj uraditi pozlaćenu figuru

Seka Aleksić pravi zlatnu skulpturu svog trudničkog stomaka kod jedne poznate vajarke, saznaje Kurir.Pevačica nimalo nije razmažena trudnica. Ona je tokom cele trudnoće veoma aktivna, nastupala je svakog vikenda širom Evrope, a ovih dana privodi kraju obaveze i priprema se za odmor. Ide na odmor u GrčkuPre nego što otputuje u Grčku, Aleksićeva će imati još nekoliko nastupa tokom ove nedelje, a potom će posetiti atelje jedne poznate slikarke i dizajnerke, gde će se dogovoriti o datumu kada će dati otisak svog stomaka.Reč je metodi koja se radi u gipsanom kalupu i koja je u poslednje vreme apsolutni hit u svetu među trudnicama. Posebno među slavnima, koje žele uspomenu na trudničke dane. Među onima koji su pokrenuli ovaj trend je slavna Kim Kardašijan. Na Balkanu to će prva uraditi Seka.- Seka je za to saznala preko interneta i veoma joj se svidelo. Već je kontaktirala sa dizajnerkom i ugovorila termin za nekoliko dana pre porođaja, a najverovatnije će se odlučiti za pozlaćenu skulpturu. To će joj ostati kao uspomena na trudnoću - priča naš izvor blizak pevačici.A koliko će je to koštati?- U zavisnosti od toga šta žele trudnice, cena varira od 150 pa do nekoliko desetina hiljada evra. Pošto se Seka još nije dogovorila o detaljima izrade otiska stomaka, cena je nepoznata, a ako se odluči za pozlaćenu skulpturu, to će je koštati do 5.000 evra - rekao je naš sagovornik.Tim povodom kontaktirali smo sa pres službom folk zvezde:- Seka je u medijskoj ilegali do porođaja. Neće komentarisati takve stvari.

Proces je bezbolan

Otisak stomaka je već nekoliko godina veoma popularan širom sveta, a u Srbiji se radi tek odnedavno. Zasad se mali broj trudnica u našoj zemlji odlučio na ovaj potez jer uglavnom nisu dovoljno informisane o celom procesu. Otisak se najčešće radi gipsom, koji se kasnije oblaže željenim materijalom. Proces je potpuno bezbolan i ne postoji nikakav rizik po trudnoću.

Hit paparacoS KUČETOM I U SPLITUSeka je dva dana provela u Splitu zbog festivala na kom je nastupila. Društvo joj je pravio suprug Veljko, ali i kućni ljubimac, od kog se ne odvaja. Umesto da bude razmažena trudnica i zahteva pažnju svih, ona je prilično aktivna, a posebno je posvećena svom kučetu, s kojim se igrala na samom ulazu u hotel. Inače, Seka i Veljko su u tom hrvatskom gradu dočekani kao predsednici - dobili su najluksuzniji apartman.M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja