ODLEPIO ZA STARLETOM: Nejmar kupuje stan u Budvi zbog Soraje!
Foto: Profimedia

Slavni Brazilac u septembru dolazi u Crnu Goru

ODLEPIO ZA STARLETOM: Nejmar kupuje stan u Budvi zbog Soraje!

Stars -

Nejmarov luks apartman biće u elitnom naselju Porto Budva u blizini Starog grada, na šestom spratu. Sa pravnim timom stiže za dva meseca na potpisivanje ugovora

Iako je malo ko poverovao Soraji Vučelić kada je rekla da će brazilska fudbalska zvezda doći u ove krajeve zbog nje, izgleda da će Brazilac ne samo skoknuti ovamo nego će pazariti i nekretninu!Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Nejmar da Silva Santos Žunior u Budvi kupuje luksuznu nekretninu od 200 kvadrata za pola miliona evra!Da li je zaista rasna Vučelićka razlog što će se Nejmar ugnezditi u turističkom centru Crne Gore, ne znamo, ali u Budvi se već uveliko priča da će fudbaler Barselone postati njihov komšija!

Foto:  Tviter
Foto: Tviter

Njegov luks apartman biće u elitnom naselju Porto Budva na šestom spratu. Nejmar će krajem septembra sa svojim pravnim timom posetiti Crnu Goru i potpisati ugovor o kupovini.- Evo ovde će Nejmar imati stan. Tako su mi rekli ovi što grade taj kompleks. Sačekajte ih pa pitajte, doći će sigurno neko posle podne - ljubazno nam je rekao jedan Budvanin koga smo pitali da li smo na mestu gde će nići Nejmarova nekretnina.Posle pola sata na lokaciju budućeg kompleksa za bogataše došli su inženjeri i menadžeri. Kad smo se predstavili i rekli da se raspitujemo o Nejmarovom stanu u Budvi, iznenađeno su nas pogledali.- Među kupcima su i domaće i svetske poznate ličnosti. Ali zbog privatnosti vam ne mogu otkriti detalje. Reći ću vam samo da ste na pravom putu - rekla nam je direktorka Ana Gombović.Brazilski superstar će u svojoj zgradi imati sve na jednom mestu: tržni centar, velnes i bazen. A oko zgrade će se švrćkati domaće lepotice u nadi da će biti primećene sa šestog sprata!

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track