SNEŽANA ĐURIŠIĆ BRANI STARLETU: Maca Diskrecija je još dete, zna ona šta radi!
Foto: Printskrin

Razume sve

SNEŽANA ĐURIŠIĆ BRANI STARLETU: Maca Diskrecija je još dete, zna ona šta radi!

Stars -

Snežana Đurišić, proslavljena pevačica narodne muzike, kaže da joj ne smetaju starlete koje pevaju jer svako na estradi ima svoje mesto i publiku.

Iako važi za smernu damu koja karijeru nije gradila na skandalima, Snežana podržava starletu Senadu Nurkić poznatiju kao Maca Diskrecija i ne smeta joj što ona sebe naziva pevačicom.

Đurišićeva tvrdi da nema problem sa tim da ovakve pevačice u pokušaju nazove svojim koleginicama.

"Maca je još dete... Zna ona šta radi, to je sigurno. Ona je dobra za šou biznis", kaže članica žirija takmičenja "Zvezde Granda", koja bi očigledno dala glas Maci da se našla na sceni ispred nje u tom takmičenju.

Snežana nije želela da nam otkrije koje bi kolege volela da vidi u sudijskim stolicama u novoj sezoni.

"Sigurna sam da će Saša i ovog puta odabrati ljude od kredibiliteta. One koji će imati pokriće za to što sede na tim stolicama. Ovaj sastav koji smo gledali u ovoj sezoni bio je pun pogodak i to pokazuje dosadašnji rejting. Mi smo nakon svakog snimanja sedeli za kuhinjskim stolom iza scene, ručali, pili kafu, dogovarali se i raspravljali ponekad, ali to je borba za stav i lično mišljenje, ispred kamere i iza nje", objasnila je pevačica, koja će na letovanje otići tek u septembru jer ne voli vrućinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track