VEROVALI ILI NE: Džej čita knjigu kriminalca!
Foto: Damir Dervišagić

Folker se opustio u Crnoj Gori

VEROVALI ILI NE: Džej čita knjigu kriminalca!

Stars -

Ramadanovski se udubio u roman Vlade Japanca, nekadašnjeg člana „zemunskog klana“, a u pauzama se igrao s unukom Adrijanom i ćerkama

Folker Džej Ramadanovski je odrešio kesu i porodicu i prijatelje počastio luksuznim letovanjem u Crnoj Gori. Alal vera, majstore!Ekipa Kurira pronašla je pevača na bazenu hotela „Maks prestiž“ kako uživa u društvu ćerki Ane i Marije, ali najviše je bio posvećen unuku Adrijanu. Prvo smo folkera samog zatekli u bašti restorana dok je, za divno čudo, čitao! I to koju knjigu! Iz ruku nije ispuštao roman „Igra delfina“ Vladimira Jovanovića Japanca, nekadašnjeg pripadnika „zemunskog klana“, koji je trenutno u kućnom pritvoru!

Šta to čitaš, pitali smo ga iznenađeno.- Vlada Japanac je moj drug iz detinjstva. Znači, Dorćol! - odgovorio je folker ne ispuštajući knjigu, ali ni domaću rakiju.Zatim je ozbiljnim tonom dodao:- Knjigu sam od njega dobio na poklon. Još je nisam celu pročitao, ali već sam fasciniran njome. Uh, kakva knjiga, brate!

Ubrzo je otišao do ležaljke kako bi nakratko dremnuo, ali unuk mu nije dao mira. Adrijan je sve vreme plačući trčao za dedom i molio ga da uđu u bazen, gde su satima uživali!Džej je pokazao da je veoma vezan za najmlađeg člana porodice, kome se trudi da ispuni sve želje. Podsetimo, Adrijan je naslednik njegove ćerke Ane i popularnog pevača Adila Maksutovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja