ATINA FERARI LUDA ZA PEVAČEM: Topalko, razvedi se! Čekam te raširenih ruku!
Foto: Damir Dervišagić

Apel

ATINA FERARI LUDA ZA PEVAČEM: Topalko, razvedi se! Čekam te raširenih ruku!

Stars -

Atina Ferari priznala da je najviše muči to što nailazi samo na oženjene muškarce. Atina je nesrećna u ljubavi, ali je otkrila i da za to postoji lek - razvod naše velike estradne zvezde!

"U vezi sam već 11 meseci! Nismo raskinuli. Ja sam slaba sa živcima. Raskinem, pa se isto veče pomirimo... Toliko sam depresivna i toliko mi se sve smučilo - i posao i izlasci i oblačenje, sve! Najradije bih otišla u manastir, zamonašila se i da me Bog vidi, produhovljenu i mirnu", rekla je Atina.

Pitali smo Atinu kakva će biti situacija u studiju kada je ugleda Topalko, sa kojim je, kako kaže, bila u vezi. Tetovaža na Atininim grudima MK posvećena je Topalku - "Milan i Kristina", ispisala je kad je imala 16 godina i kada je upoznala ovu estradnu zvezdu.

"Jedva čekam da uđem u emisiju da ga vidim. Živo me zanima da li se razvodi! Često se čujem sa njim, ali samo na prijateljskoj bazi. Topalko zaslužuje sve reči poštovanja i sve najbolje. Tako da, kad bi se on razveo, ja bih odmah otrčala kod njega", objasnila je.

(Happy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track