MILICA PAVLOVIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN NA NASTUPU: Seksi senjorita od dečka dobila skupocenu ogrlicu
Foto: Printskrin/Instagram

Napunila 25. godina

MILICA PAVLOVIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN NA NASTUPU: Seksi senjorita od dečka dobila skupocenu ogrlicu

Stars -

Popularna pevačica Milica Pavlović juče je napunila 25 godina, a rođendan je dočekala na nastupu u Budvi.

Publika joj je u ponoć otpevala rođendansku pesmu, a na adresu lokala u kojem je pevala stizalo je pregršt poklona. Najveće iznenađenje sačekalo ju je u hotelu kada su joj uručili poklon od anonimnog muškarca, koji joj je kupio skupocenu ogrlicu.

"Milica je bila baš srećna na nastupu, a publika joj je sve vreme čestitala rođendan. Tačno u ponoć su svi uglas počeli da pevaju rođendansku čestitku, a ona je bila oduševljena. Od prijatelja i saradnika je dobila tortu na kojoj je pisalo "sinjorita", a na vrhu je bila lutka koja je predstavljala nju. Atmosfera je zaista bila fenomenalna", ispričala nam je Miličina drugarica koja je sve vreme bila sa njom, a zatim otkrila kada je usledilo najveće iznenađenje.

Kako bismo čestitali rođendan mladoj zvezdi "Granda" i pitali je kako se provela, pozvali smo je.

"Dočekala sam rođendan na nastupu i bilo je fenomenalno. Publika je bila divna i izuzetno mi je drago što sam sa njima proslavila divan dan. Ovaj rođendan ću sigurno pamtiti kao jedan od najlepših u životu. Dobila sam dosta poklona, cveća i slatkiša, koje najviše volim, a to moji dragi ljudi i znaju. Kada sam se probudila, prvi su me pozvali baka i deka, čija me je čestitka rasplakala", rekla je Milica.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja