NATAŠIN BRAK U KRIZI: Pevačica se opet odmara bez Ljube
Foto: Dragana Udovičić

Problemi u raju

NATAŠIN BRAK U KRIZI: Pevačica se opet odmara bez Ljube

Stars -

Nata ponovo otišla na odmor sa sestrom, a njen muž ne samo što je ostao u Beogradu nego je nije ni ispratio

Nataša Bekvalac je već dva dana u Šangaju s ćerkom Hanom, sestrom Kristinom i sestričinom Petrom. A gde je Ljuba? To smo se i mi pitali kad smo na aerodromu videli pevačicu bez muža, spremnu za još jedno putovanje.

U sredu 10. avgusta oko 11 sati uveče Kristina Bekvalac i njena ćerka stigle su na beogradski aerodrom s nekoliko ogromnih kofera. Pošto je njen suprug Ivo Martinović već u Šangaju zbog poslovnih obaveza, nismo se začudili što je Kristina morala sama da se pomuči oko prtljaga. Nakon pola sata stigla je i Nataša s Hanom i koferima, ali bez supruga Ljube Jovanovića. On ne samo da nije otišao na put s Natašom nego je čak ni do aerodroma nije dovezao.Zvali smo bivšeg rukometaša za komentar o ovim čudnim običajima u njegovoj porodici. Jovanović se nije javljao na telefon, nego nas je zamolio da mu u poruci pošaljemo pitanja na koja će nam odgovoriti. Pitali smo ga zbog čega makar nije dopratio suprugu do aerodroma ako već nije mogao da putuje s njom, ali Ljuba više nije odgovarao na poruke.

Nataša je od početka ove godine putovala na dve egzotične destinacije bez supruga Ljube Jovanovića. Prvo je išla na Mauricijus, a sredinom leta na Ibicu. Društvo su joj pravile ćerka, pa sestra i drugarice. S mužem je samo išla u Grčku, i to odmah nakon Ibice. Do pre sedam dana bila je u Budvi i u Herceg Novom, opet bez Jovanovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track