ILDA ŠAULIĆ SE SELI PRED POROĐAJ: Prva komšinica će joj biti Lepa Brena
Foto: Filip Plavčić

Novi dom za bebu

ILDA ŠAULIĆ SE SELI PRED POROĐAJ: Prva komšinica će joj biti Lepa Brena

Stars -

Dok estrada nagađa hoće li se pevačica narodne muzike Ilda Šaulić venčati sa svojim izabranikom Bojanom Vučkovićem pre nego na svet donese njihovu naslednicu u septembru, lepa kći folk legende Šabana Šaulića uopšte ne razmišlja o udaji, a kamoli o bilo kakvom svadbenom veselju.

Pevačici je u ovom trenutku najvažnije da porođaj prođe kako treba, kao i da se adaptira budući dom za nju, dete i bebinog oca.

Ona svakodnevno obilazi kuću na Bežanijskoj kosi, koja se nalazi tik do one u kojoj živi folk diva Lepa Brena, a koju je kupio uspešni preduzetnik za Ildu i njihovu ćerku.

Kako saznajemo, iako je u osmom mesecu trudnoće, Ildi ne pada teško da se aktivno bavi novim životnim prostorom. Bitno joj je da njena nova kuća bude uređena u skladu sa najnovijim svetskim trendovima dizajna enterijera i da svaki detalj u kući bude odrađen baš kako je zamislila. S obzirom na to da je kuća dotrajala i da je mnogo toga trebalo da se promeni i osveži, Ilda je angažovala veliki tim efikasnih radnika, koji će u najkraćem roku kuću opremiti svim neophodnim stvarima za svakodnevni život i ulickati je, da kada se porodi i tu dovede ćerku, sa njom uživa u svakom trenutku.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Trenutno sa mamom Gocom bira materijal koji treba ugraditi u kuću, počev od stolarije, sanitarija, parketa... Tek kada se ta ugradnja završi, odradi izolacija i još neki propratni detalji, onda će početi da bira nameštaj, a tada će se verovatno konsultovati sa nekim stručnjakom za uređenje prostora", kaže nam izvor blizak pevačici.

Kako saznajemo, Ilda odlično podnosi trudnoću i jedva ček dan kada će postati mama. Svaki dan je na vezi sa svojim ginekologom, sa kojim se savetuje o svakoj sitnici i koji joj ne zabranjuje da bude aktivna i u poodmakloj trudnoći. Bojan joj takođe pruža podršku da se što više kreće i ima neku zanimaciju do porođaja.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track