NEĆE VIŠE DA BUDE STARLETA: Ovaj potez Tijane Afjon će vas ostaviti bez teksta!
Foto: Fejsbuk

Pridružuje se akademskim građanima

NEĆE VIŠE DA BUDE STARLETA: Ovaj potez Tijane Afjon će vas ostaviti bez teksta!

Stars -

Starleta Tijana Maksimović odlučila je da se pridruži akademskim građanima, pa se pohvalila da je položila prijemni. Doduše, u drugom upisnom roku.

"Okrećem novi list u svom životu! Dosta je praznih priča, izmišljenih novinskih tekstova, lažnih i montiranih afera... Od mene dosta! Mislila sam na vas, sad malo na sebe. Prošla sam prijemni ispit na fakultet, za koji nisam tražila nikakvu vezu, učila sam jer sam htela da pokažem kakva još može da bude Tijana Ajfon. Da ne bude zabune, državni fakultet je u pitanju! Moja velika želja se ostvaruje! Mama, hvala što si verovala u mene i podržala me za razne stvari, jer si znala šta sledi", poručila je Maksimvićeva putem Fejsbuka.

Podsetimo, Tijana Ajfon proslavila se učešćem u "Parovima". Ostaće upamćena kao učesnica sa ubedljivo najviše lapsusa u ovom šouu.

Maksimovićeva je nedavno za ALO! priznala da je probala kokain, a pisalo se i da je upletena u elitnu prostituciju.Tijana je očigledno odlučila da se okrene boljem životu i status starlete zameni statusom studentkinje, a nama ostaje da sačekamo i vidimo da li će u tome istrajati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track