(FOTO) NADRLJALI NA NASTUPU: Ovi naši pevači su imali nezgode na tezgama
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

Peh

(FOTO) NADRLJALI NA NASTUPU: Ovi naši pevači su imali nezgode na tezgama

Stars -

Domaći estradni umetnici nastupaju skoro svake noći, a usled takvog tempa nije neuobičajeno da koncentracija popusti. Kako većina naših pevača nastupa po diskotekama ili klubovima, a poznato je da su to mračne prostorije sa slabim osvetljenjem, nije tako iznenađujuće da se povremeno neko i povredi.

Čini se da su nezgode sve učestalije, te vam predstavljamo pevačice, ali i pevače koji su imali peh na nekom od nastupa.

ACA LUKAS

Pre nekoliko godina pevač se po završetku svirke sapleo i pao niz stepenice, dok je silazio s bine. Nažalost, pad se uopšte nije dobro završio po Lukasa. Pri padu je pokidao meniskus desne noge, iste one u koju je bio upucan februara 2009. godine. Odmah mu je stavljen gips, ali kao veliki profesionalac, sa povređenom nogom i pod velikim bolovima, sedeći na stolici, Lukas je odradio unapred zakazane nastupe.

INDIRA RADIĆ

Tokom nastupa u Cirihu, pevačica nije uspela da završi druženje sa publikom zbog neprilike koja joj se desila. Naime, Indira je u jednom momentu uganula nogu, te nije mogla da stoji, a zbog ozbiljnosti povrede neko vreme je morala da ide na rehabilitaciju.

NADEŽDA BILJIĆ

Mlada pevačica nastupala je na jednoj svadbi kada je neko od gostiju bacio na nju staklenu flašu. Pevačica je hitno prebačena u Urgentni centar, gde su joj rane na glavi zašivene, a na sreću povrede nisu bile dubinske i ona se ubrzo oporavila.

MARIJA ŠERIFOVIĆ

Na nastupu u Dizeldorfu, ona je pala sa bine i povredila vrat. Dok se trudilada ublaži pad, pala još nezgodnije, te je zbog ozbiljnih bolova morala da otkaže nastupe i miruje neko vreme.

SLOBODAN SLOBA VASIĆ

Pevač se posvađao i potukao sa vlasnikom jednog zemunskog restorana, a do incidenta je navodno došlo zbog plaćanja računa. Sloba je, nakon svađe, polupao stakla na automobilu vlasnika restorana, koji ga je staklom isekao po ruci, a povrede su mu sanirane u Urgentnom centru.

MILICA PAVLOVIĆ

Pevačica je posekla stopalo i prste na komad stakla, posle čega je završila u Urgentnom centru gde je primila tetanus kako joj se rana ne bi inficirala. Odmah nakon što joj je rana sanirana, Pavlovićeva je održala nastup, ali zbog povrede nije mogla da zaigra kako to samo ona ume.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track