SKUĆILA SE: Rada Manojlović kupila stan za 70.000 evra!
Foto: Dragan Kadić

Pevačica konačno skupila pare za gajbu

SKUĆILA SE: Rada Manojlović kupila stan za 70.000 evra!

Stars -

Manojlovićeva je sa sestrom Marijom izabrala svoj novi dom u beogradskom naselju Voždovac. Biće na četvrtom spratu, u gajbi od 60 kvadrata, a za mesec dana daće prvu polovinu novca

Rada Manojlović dugo je pričala o tome kako priželjkuje da se skući u Beogradu i oslobodi podstanarskog života, kojim živi već devet godina.Uskoro će joj se želja ispuniti! Kako Kurir saznaje, pevačica „Granda“ preseliće se na Voždovac, pošto je prošle nedelje konačno uspela da kupi stan, za koju će iskeširati 70.000 evra!Rada Manojlović ipak neće ceo iznos dati odjednom. S vlasnicima stana postigla je dogovor da im novac isplati u dve rate.

Uskoro se useljava... Zgrada u kojoj će živeti Rada Manojlović
Uskoro se useljava... Zgrada u kojoj će živeti Rada Manojlović

Bez cenkanja

- Prošle nedelje Rada je sa sestrom Marijom pogledala jedan stan u našoj zgradi. Ima oko 60 kvadrata, nalazi se na četvrtom spratu, u blizini je dva fakulteta i na desetak minuta od centra grada. Zgrada je nova, izgrađena pre sedam godina, ali stanovi još nisu rasprodati - rekao nam je sagovornik iz firme koja prodaje stanove na toj lokaciji.On kaže da je Manojlovićevoj zgradu u tom naselju preporučio prijatelj, koji je takođe tu kupio nekretninu.- Kad nam je rekla svoje želje, odmah smo znali da imamo stan za nju. I bili smo u pravu! Dopao joj se na prvi pogled. Nije bilo cenkanja, ali rekla nam je da ne može odjednom da isplati sumu od 70.000 evra, koliko košta stan, nego u dve rate. Prvu će dati za mesec dana, a drugu sledeće godine - rekao nam je sagovornik iz firme koja prodaje stanove na toj lokaciji.ŽeljaPodsetimo, Rada Manojlović je u intervjuu za Kurir Stars pre samo mesec dana otkrila da se nada da će uskoro kupiti stan u prestonici.- Nadam se da ću ove godine kupiti stan, ako ne spiskam pare na nešto levo. Volela bih da i dalje živim na Vračaru, gde sam sad. Sve što mi treba tamo je nadohvat ruke - rekla je pevačica.

DobrodošlicaVENDI I SORAJA PRVE KOMŠINICEU kraju u koji će se uskoro doseliti Rada Manojlović već nekoliko godina živi i starleta Soraja Vučelić, ali i pevačica Vesna Vukelić Vendi, koja je svojoj koleginici poželela dobrodošlicu.- U našem kraju žive ugledni ljudi, kao što su Tozovac, Vesna Zmijanac, Mira Škorić, a Rada se odlučila za ovaj kraj jer su mu upravo ove ličnosti dale odličnu reklamu. Mnogi su ovde pokušali da žive, ali su brže-bolje pobegli jer mi ne volimo džibere. Ti džiberi su pobegli na Bežaniju, u onaj kraj gde su takozvane karingtonke, koje ja zovem kasarne - kaže Vendi za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track