Filip Mitrović oterao fanove!

Jaka mu fora

Filip Mitrović oterao fanove!

Stars -
Učesnici „Prvog glasa Srbije“ odbili slikanje s decom i davanje autograma

Tako se zvezde ne ponašaju!Učesnici takmičenja „Prvi glas SrbijeFilip Mitrović, Ana Perišić, Aleksandra Dabić i Igor Terzija odbili su da se slikaju s fanovima koji su im prišli u tržnom centru „Ušće“! Filip Mitrović je dečici koja su jedva skupila hrabrost i stidljivo prišla da ih zamole za slikanje rekao: „Ne može sad!“, i nervozno odmahnuo rukom!

- Bivši takmičari „Prvog glasa“ sedeli su u „Mekdonaldsu“ u „Ušću“ i ručali. Nekoliko dece od otprilike 11-12 godina skupljalo je hrabrost da priđe omiljenim pevačima i kada su se napokon ohrabrili, Mitrović je nervozno odmahnuo rukom i oterao ih - kaže naš izvor koji se našao na licu mesta, i dodaje da su se klinci okrenuli i otišli, razočarani njegovim ponašanjem, ali i ponašanjem njegovih kolega, koje takođe nisu želele da im izađu u susret.

Filip, s druge strane, kaže da se nisu slikali jer je u tom trenutku jeo:

- Jeo sam, kad su mi prišle neke devojčice. Rekao sam im da sačekaju da završim, što je, po mom mišljenju, sasvim ok, jer je nepristojno prilaziti nekome dok jede. Inače, ja nikad ne odbijam svoje fanove, jer su oni ti koji će kupovati moje albume - objasnio je Mitrović.

(Z. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track