E, TO JE ŽENA: Mile Kitić kupio Marti jahtu od 350.000 evra
Foto: Maja Majsovski Rašević

Folker častio Martu luksuznim poklonom

E, TO JE ŽENA: Mile Kitić kupio Marti jahtu od 350.000 evra

Stars -

Pevač je posle tri meseca traženja uspeo da pronađe plovilo u Hrvatskoj, kojem je dao ime po supruzi

Marta Savić odnedavno može da se pohvali da je vlasnica jahte koja nosi njeno ime. I to zahvaljujući mužu Miletu Kitiću, koji ju je obradovao poklonom vrednim 350.000 evra.Pevač je poslednja tri meseca bio u potrazi za plovilom, koje je na kraju kupio u Hrvatskoj. Kako smo saznali od pevačevog prijatelja, Kitić je bio spreman da plati koliko god je trebalo za jahtu, pošto je ženi još davno obećao da će jednog dana i ona imati svoj brod.

- Mile i Marta vole da krstare. Oni su do sada svakog leta iznajmljivali jahte, pa je Kitić dao ženi reč da ih više neće rentirati, već da će imati jednu u vlasništvu - kaže naš izvor blizak poznatom estradnom paru i dodaje:

- Marta je mužu prepustila odabir i on je uz pomoć prijatelja uspeo da nađe ono što je njemu i njegovoj porodici potrebno. Čim je video brod, rekao je „baš ovo sam tražio“, te nije bilo dileme da li će je pazariti. Osim što je plovilo stavio na ženino ime, i nazvao ga je po njoj. Inače, nije se cenkao s prodavcem, ova cena mu nije bila problem. A i što bi kad te pare zaradi za nekoliko meseci. Poznato je da Miletov honorar ide i do 15.000 evra, a njegovi nastupi rasprodati su godinu dana unapred.Pokušali smo da dobijemo komentar od Marte, ali ona se tokom jučerašnjeg dana nije javljala na telefon, dok su Miletovi brojevi poznati redakciji bili nedostupni.

Kapetani Morem plovi jedna mala barka MARTA SE PRIDRUŽILA AFRICI, BRENI I BOJANIĆUBivša igračica Mileta Kitića Sandra Afrika takođe ima jahtu koja nosi ime po njoj. Pre nekoliko godina, kada se pohvalila svojim plovilom, u javnosti se podigla velika prašina jer su se svi pitali kako je moguće da devojka od 25 godina poseduje tako skupocenu jahtu. Afrika se kasnije pravdala da ju je dobila na poklon od dečka Mikiše, ali malo ko je poverovao u njene tvrdnje. Takođe, i Miloš Bojanić u svom vlasništvu poseduje sličnu jahtu, koju je kupio supruzi Branki. Za razliku od njih, koji su bili skromnijih potreba, Lepa Brena ima nešto skuplji i luksuzniji brod, koji tokom godine usidren u Hrvatskoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track