TORTURA: Jelena Golubović uništava život Kalaču jer ju je ostavio!
Foto: Marina Lopičić

Rediteljka progoni bivšeg verenika i na poslu

TORTURA: Jelena Golubović uništava život Kalaču jer ju je ostavio!

Stars -

Dolazi mu u pola noći na vrata, stalno traži razlog da se svađa s njim i napada ga, a uznemirava ga i na fakultetu, priča Dašina bliska prijateljica

Jelena Golubović ne samo da i dalje krije da ju je dečko Daut Dašo Kalač ostavio već ga svakodnevno progoni i maltretira, kaže za Kurir Kalačova bliska prijateljica!Prema njenim rečima, Golubovićeva samo želi da uništi Kalača.Strah od otkazaPrvo je medijima dala njihovu zajedničku sliku, ćerku mu je nazvala „kopiletom“, a onda je počela svakodnevno da ga uznemirava na radnom mestu. Daša radi kao profesor na Ekonomskom univerzitetu u Beogradu.- Jelena uništava našeg Dašu, ona je zlo od žene! Dolazi mu u pola noći na vrata, stalno traži razlog da se svađa i da ga napada. Ajde što mu dolazi u kuću, nego ga uznemirava i na poslu.

On je vanredni profesor na Ekonomskom fakultetu, ozbiljan, obrazovan čovek, stvarno ne znam šta mu je ona trebala u životu. Žalio mi se da će zbog nje dobiti otkaz jer su mu mnoge kolege zamerile što je medijski eksponiran s učesnicom rijalitija, a i zamolili su ga da kaže svojoj bivšoj partnerki da ne dolazi na fakultet i da mu više ne pravi scene. Daša tamo nema stalno zaposlenje i plaši se da bi sve to moglo uticati na njegov dalji ostanak na univerzitetu - priča naša sagovornica, koja je zamolila da joj ne pominjemo ime.Ne zna gde ćeKako tvrdi, Daša Kalač čak razmišlja o tome da se vrati u rodni Novi Pazar jer više ne može da trpi Jeleninu torturu. U međuvremenu, Jelena Golubović je sa svog Instagrama obrisala sve njihove zajedničke fotografije, ali za medije i dalje tvrdi da su u vezi. Trenutno je već neko vreme na odmoru u Rumuniji, gde puni baterije za rijaliti programe, koji počinju na jesen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja