TURCI NE SHVATAJU EMINU JAHOVIĆ: Pokušala je da se dopadne njihovoj publici, ali...
Foto: Instagram

Dobila ponudu od njihove televizije

TURCI NE SHVATAJU EMINU JAHOVIĆ: Pokušala je da se dopadne njihovoj publici, ali...

Stars -

Poznata pevačica Emina Jahović već godinama živi u Turskoj, budući da je udata za tamošnju pop zvezdu Mustafu Sandala, pa je uspela da privuče veliku pažnju turskih medija.

Jahovićeva je nedavno dobila primamljivu ponudu od turske televizije – naime, ona se našla u žiriju muzičkog takmičenja “Rising star” koji se bavi pronalaženjem novih talenata, a da čitava priča bude zanimljivija, ona žirira zajedno sa suprugom Mustafom.

Ipak, tamošnja publika nije odmah bila oduševljena srpskom pevačicom, što je Emina i sama priznala. Ipak, iz nedelje u nedelju ona je uspela da im promeni mišljenje i stekne brojne simpatije.

"Zaista, mnogi su mislili da sam rezervisana, kao što je svojevremeno bio slučaj i sa Srbijom. Međutim, kada počne šou, trudimo se da se opustimo i uživamo i onda ljudi upoznaju pravu mene", iskrena je bila Emina.

Inače, pop zvezda je nedavno oduševila TV publiku kada je pred kamerama upoznala i jednu takmičarku iz Srbije.

Emina je bila oduševljena zbog toga što je pomenuta takmičarka baš iz njenog rodnog Novog Pazara, pa je na srpskom jeziku zapevala pesmu o svom gradu, nakon čega je prišla kandidatkinji kako bi je zagrlila.

Ovaj događaj privukao je brojne pozitivne komentare prvenstveno u Srbiji, ali i u Turskoj.

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja