(FOTO) O ČEMU LI ONE TRAČARE? Ovo su najbolje drugarice na našoj estradi!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

Neguju drugarstvo

(FOTO) O ČEMU LI ONE TRAČARE? Ovo su najbolje drugarice na našoj estradi!

Stars -

Estradni umetnici ne ostvaruju često prijateljstva, ali bliskost koju su stekli pre svog posla i dan danas održavaju.

Mnoge poznate ličnosti često imaju prijatelje koji nisu u sferi javnog posla, međutim, postoje i estradni umetnici koji neguju drugarstvo sa svojim kolegama. Mi smo izdvojili nekoliko dama sa domaće estrade koje neguju prijateljstvo i na javnoj sceni.

Na prvom mestu izdvojili bismo Svetlanu Cecu Ražnatović i Marinu Tucaković. Njih dve pored dugogodišnje saradnje, neguju i veoma blisko prijateljstvo. Marina je jednom prilikom za domaće medije izjavila – Jedna je Ceca! Takva se još nije rodila. Njih dve provele su dve godine zajedno u žiriju najpopularnije muzičke emisije Pinkove zvezde, posle čega su se još više zbližile.

Sa druge strane dugogodišnje prijateljstvo traje i između Emine Jahović i Jelene Tomašević. Čak i njihovo prijateljstvo prešlo je u saradnju, te su nekoliko puta nastupale zajedno, a numeru "Vertigo", jednu od Jeleninih, napisala je upravo Emina.

Mnogi zavide prijateljstvu Ane Stanić i Katarine Radivojević. Njih dve svoje drugarstvo krunisale su kumstvom, ali ne vole da se javno pojavljuju zajedno pa iz tih razloga nije mnogo poznato da se njih dve zapravo druže godinama.

Nataša Bekvalac i Bojana Rajić čuvaju prijateljstvo već nekoliko godina. Na društvenim mrežama često kače zajedničke fotografije i ne kriju svoju intimu. Ljubav iskazuju jedna drugoj bez obzira na "publiku".

O prijateljstvu Marine Visković i Mie Borisavljević rado se priča. Njih dve nedavno su svoje prijateljstvo krunisale i saradnjom, odnosno duetskom pesmom "Prati me".

Nije tajna da je bilo i mnogo estradnih prijateljstva koja nisu uspela da se održe, ali na domaćoj javnoj sceni postoje i ovih nekoliko koja traju godinama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track