STANIJI TEŠKO PADA PEVANJE: Lakše se snalazim kao starleta! Krvav je ovo posao!
Foto: Printskrin/Instagram

Nije lako biti pevačica

STANIJI TEŠKO PADA PEVANJE: Lakše se snalazim kao starleta! Krvav je ovo posao!

Stars -

Prvo je napravila karijeru u Americi u kojoj je radila za jednu kockarnicu i bila jedna od “Plejbojevih“ zečica u vili Hjua Hefnera. Mušku populaciju zaludela je seksi fotografijama na društvenim mrežama i jedna je od prvih starleta na našim prostorima. Nekoliko puta takmičila se u rijalitiju “Farma“ i ove godine uspela je da pobedi i osvoji 50.000 evra.

Za nju se vežu mnogi skandali, od toga da se bavi prostitucijom do toga da ima veze sa kriminalcima. Kristijan Golubović sa kojim se takmičila u “Farmi“ potpuno je bio zaluđen njenom pojavom i bio je spreman da ostavi sve da bi bio sa njom. Međutim, nju izgleda veze ne zanimaju, ona želi da napreduje u karijeri pa je tako nedavno postala i pevačica - snimila je singl “Glavni akteri“, kojim će, tvrdi, da “sahrani“ estradu. Očigledno želi da bude glavna akterka u svemu, a otvoreno je progovorila o ulozi starlete, pevačice, o braku, deci, muškarcima, udvaračima i otkriva kako će deci objasniti čime se mama bavila.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Da li se plašiš da bi druge starlete mogle da snime pesmu i bace te u drugi plan?

"Jedinstvena sam, svoja i originalna. Imam vatrenu armiju fanova na kojoj bi mogle da mi pozavide mnoge velike zvezde naše muzičke scene, tako da se ne plašim konkurencije."Da li je lakše biti pevačica ili starleta?

"Mnogo lepše i lakše se snalazim u ulozi starlete nego pevačice, evo i zašto: moj zadatak je bio da kao starleta budem samo lepa i fotografišem se, a sada kao pevačica moram da idem na časove pevanja, igranja, na snimanje pesme, spota, promociju singla, tu su i nastupi pred publikom... To je težak i ozbiljan poziv! Divim se pevačima koji godinama ovo rade i dalje traju i uživaju u tome, krvav je to novac!"

Imaš li nekoga ko ti je uzor kada je pevanje u pitanju?

"Samoj sam sebi uzor u životu, i samoj sebi konkurencija! Ali dok sam bila mala, volela sam da se igram pevačica i uvek sam birala da budem Dragana Mirković, dok su moje drugarice volele da budu Brena (smeh)! Od stranih pevačica volim Rijanu, Bijonse, u tinejdž uzrastu volela sam Britni Spirs.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Sa kojom zvezdom bi želela da snimiš duet?

"Sa Jelenom Karleušom!"

Kako ti se muškarci udvaraju?

"Svakako! (smeh) Evo sinoć sam nakon snimanja emisije svratila u jedan beogradski kafe i od jednog momka je stigao šampanjac, a od drugog plaćen račun! Pa sam još i pomešala šta je od koga stiglo i pogrešno sam se zahvalila! (smeh!) A onda je prišao gazda i rekao “Dolazite češće”.

Postoji li neka ponuda od muškarca koju ne bi mogla da odbiješ?

"Naravno, uvek ima slatkih i čednih ponuda koje ne mogu da odbijem..."

Kada bi čovek tvog života tražio od tebe da se odrekneš slikanja zadnjice i Instagram profila, da li bi to uradila?

"Ne! Onda to više ne bi bio čovek mog života... To bi bilo kao kada bih ja zbog naše ljubavi tražila od njega da se on odrekne svog biznisa i karijere, ili nekog njegovog hobija i strasti! Volim da pokazujem svoje telo, volim društvene mreže i moj muškarac mora da me prihvati sa svim tim u paketu!"

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Kako reaguješ na priče da se baviš prostitucijom?

"Ne reagujem. Živim časno... mirno spavam."Da li bi volela da se udaš?

"Ne još! Ali prvi put u životu o tome razmišljam..."

Kako bi izgledalo tvoje venčanje?

"Intimno, ali glamurozno!"

Da li bi volela da rodiš dete?

"Naravno, volela bih dvoje, troje... Kada donesem odluku da hoću bebu, tada ću se odmah i udati!"

Kako bi mu objasnila kada odraste čime se mama bavi ili čime se bavila?

"Objasniću detetu da je majka uvek bila odličan učenik sa svim peticama, posle uzoran student i diplomirani ekonomista, a što se provokativnih fotografija tiče i mojih naslovnih strana, pričaću im kakva je majka nekad bila lepotica!

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

(Blic Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track