Voditelj se posle diplomiranja olakšao

(KURIR TV) DIPLOMIRAO NA PRAVNOM: Ivan Ivanović pipi u WC za profesore!

Stars -

Voditelj televizije Prva juče položio ispit iz Radnog prava na Pravnom fakultetu, čime je posle 20 godina od kada je počeo da studira stekao zvanje pravnika

Ivan Ivanović je juče, posle 20 godina, položio poslednji ispit na Pravnom fakultetu i stekao zvanje pravnika! Ali voditelj ne samo da je zablistao odgovarajući na pitanja već je pokazao i da je jedan od retkih studenata koji može da koristi WC koji služi profesorima za upotrebu.

izlazi iz wc...
izlazi iz wc...

U to se uverila i ekipa Kurira, koja je slikala Ivanovića kako zaključava upravo taj toalet.Inače, Ivanović je leto iskoristio ne samo za odmor već i za učenje kako bi svoje studiranje konačno priveo kraju. On je juče ujutro položio Radno pravo.

... zaključava ga...
... zaključava ga...

Njega je iz kabineta ispratila profesorka Ljubinka Kovačević, a prilikom odlaska pohvalio se kolegama:- Položio sam, nije bilo toliko teško. Svima želim sreću - kroz smeh je rekao Ivan, a zatim se uputio prema glavniom holu fakulteta.

... ide da vrati ključeve
... ide da vrati ključeve

Tamo ga je sačekala brineta, kojoj se takođe pohvalio kako je zablistao na ispitu, da bi onda skrenuo do prostorije u kojoj se polažu strani jezici. Taman što smo pomislili da je Ivanović došao na konsultacije, on je nakon minut izašao s ključevima u rukama i otišao u WC.Ivan je sa osmehom na licu i u društvu prijateljice napustio Pravni fakulteta.

Uputili smo čestitke voditelju i zamolili ga za komentar, ali on nije odgovarao, nego se oglasio na Tviteru.- Dvadeset godina nakon svog prvog ispita, danas sam postao pravnik. Posvećujem ovu diplomu svojim roditeljima - napisao je Ivan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track