NAPUNIO 65 GODINA: Šaban Šaulić ugostio Vulina na svom rođendanu
Foto: Dragan Kadić

Napravio žurku za pamćenje

NAPUNIO 65 GODINA: Šaban Šaulić ugostio Vulina na svom rođendanu

Stars -

Šaban je bio vidno raspoložen i spreman da dočeka goste

Šaban Šaulić sinoć je proslavio 65. rođendan, na kojem je, pored članova najuže porodice, okupio i brojne kolege s estrade s kojima se dugo druži i sarađuje.

Pevač je u društvu supruge Goce i sina Mihajla u restoran u kojem je organizovana proslava stigao prvi, kako i dolikuje slavljeniku. Iako je proteklih dana imao veoma turbulentan period, jer je pored venčanja mlađe ćerke bio glavna tema medija zbog transfera iz „Granda“ na televiziju Pink, Šaban je bio vidno raspoložen i spreman da dočeka goste.

Među prvima je stigla Andreana Čekić, koja je zajedno s Bekijem Bekićem bila zadužena za muzički deo, a odmah potom i Snežana Đurišić, Šaulićeva dugogodišnja prijateljica. Posle njih stigla je i Zorica Brunclik, s Kemišem, naravno, a društvo im je pravila ćerka Zlata.

Pevačica je obećala da nas u novoj sezoni „Pinkovih zvezda“ očekuje dosta zabavnih momenata, ali i rasprava i svađa ako zatreba, pa čak i sa Šabanom, iako mu je kuma.

Šaulićeva ćerka Ilda pojavila se u društvu supruga Bojana Vučkovića.

Ja mu od srca želim da još dugo bude živ, srećan i da ga služi njegov lepi glas, da nas sve uveseljava njime. Uvek imam problem kad mu kupujem poklone, šta njemu kupiti?! Mada, nešto od opreme za pecanje nikad nije pogrešno kroz smeh je rekla Ilda, koja će ocu za nekoliko nedelja podariti jedan od najlepših poklona, koji zaista dugo očekuje unuku.

Na rođendan kralja narodne muzike došli su još i Bane Obradović sa suprugom, ministar Aleksandar Vulin, kao i Šabanova starija ćerka Sanela sa mužem Batom Mirkovićem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track