ZORICA BRUNCLIK SPREMA HAOS: Šaban i ja se ne slažemo uvek, biće svađe u žiriju!
Foto: Printskrin

Kumovi zajedno u Pinkove zvezde

ZORICA BRUNCLIK SPREMA HAOS: Šaban i ja se ne slažemo uvek, biće svađe u žiriju!

Stars -

Poznato je da su Zorica Brunclik i Šaban Šaulić kumovi ali i da često umeju da se posvađaju. Ove sezone napravili su zajednički transfer što se tiče žirija muzičkog takmičenja, a Zorica otkriva i šta će se tamo dešavati.

Naime, ove dve pevačke legende ocenjivaće takmičare u emisiji "Pinkove zvezde" a pevačica otkriva šta je to u čemu se njih dvoje ne slažu i zbog čega može doći do svađe.

"Nas dvoje umemo da se koškamo i te kako, umemo i da se složimo u svemu. Nemamo isti afinitet prema različitim žanrovima ali ono u čemu se 100 odsto slažemo je kvalitet. Mi smo zaista zemlja koja je rasadnik talenata", rekla je ona.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Zorica se osvrnula i na to da takmičarima nije lako jer je i sama imala tremu kada je stala na njihovo mesto kako bi izvela premijeru svoje pesme.

"Nije ni čudo što imaju tremu. Ja sam imala premijeru pesme u Pinkovim zvezdama, one 4 emisije kada sam menjala kolegu i kada sam stala na onu binu gde su kandidati nije mi bilo svejedno jer je žiri sedeo, samo je moja stolica bila prazna. Velika je to odgovornost", zaključila je pevačica u emisiji "Premijera".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja