PAPARACO KURIR: Evo šta Cecin Veljko radi novoj cici na ulici!
Foto: Zorana Jevtić

Cecin sin u vezi sa TV voditeljkom

PAPARACO KURIR: Evo šta Cecin Veljko radi novoj cici na ulici!

Stars -

Sina folk zvezde Svetlane Ražnatović spajali su s nekoliko cica ovog leta otkako je definitivno prekinuo višegodišnju vezu s Mašom Terzić.

Retko kad su ga uhvatili s nekom na delu, ali paparaco Kurira je prekjuče u centru Beograda uslikao Veljka Ražnatovića (19) s Ksenijom Bujišić (22), bivšom voditeljkom televizije Pink.

Veljko i Ksenija su se našli u jednom restoranu na Vračaru. Popili su piće s Veljkovim društvom, malo popričali, a onda su zajedno napustili lokal. Mladi Ražnatović i Bujišićeva su se prvo držali za ruke, onda su hodali zagrljeni, i na kraju Veljko više nije mogao da izdrži, pa je svoju lepu devojku opkoračio s leđa nasred ulice.

Ksenija se nije bunila, a i zašto bi. Arkanov sin ju je grlio i ljubio, voditeljka se smejala, a prolaznici su ih zaobilazili. Tako opkoračeni došli su do njegovog džipa i odvezli se dalje.

GLUMILA NA FILMUNova devojka Veljka Ražnatovića je Ksenija Bujišić, nekada zaštitno lice emisije Siti kids na Pinku i najpoznatiji član jedne modne agencije (pored Mirke Vasiljević). Imala je epizodnu ulogu u filmu „Sedam i po“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track