Evo šta je Marko Bulat radio dok mu je CUNAMI "odneo" ženu! A oglasila se i Marija
Foto: Printscreen/Instagram

Policijska akcija

Evo šta je Marko Bulat radio dok mu je CUNAMI "odneo" ženu! A oglasila se i Marija

Stars -

Marija Nikolić, supruga pevača Marka Bulata, navodno je uhapšena sa dva paketa kokaina u kojima je bilo oko dva grama belog praha.

To nije mnogo zabrinulo pevača, koji je samo nekoliko sati nekon njenog puštanja iz pritvora pevao na splavu i uživao sa devojkama koje su slavile devojačko veče.Nezanično, Marija je navodno uhapšena u okviru velike policijske akcije "Cunami", u kojoj su uhapšeni najveći dileri droge, a o čemu je govorio i ministar Nebojša Stefanović. Protiv nje je navodno, prema pisanju beogradskih medija, podignuta krivična prijava i nakon izlaska iz pritvora njen slučaj je predat nadležnima, a postupak će biti vođen redovnim putem.

O supruginom hapšenju nije želeo mnogo da priča."Najbolje je da to pitate sve koji su objavili informaciju jer bolje znaju od ostalih i mene samog", bilo je sve što je Bulat rekao u odbranu supruge.

Foto Zorana Jevtić
Foto Zorana Jevtić

Na Instagramu se oglasila supruga Marka Bulata Marija koja kaže da "ne zna da peva" i da nije za rubriku zabava, jer joj, kako je rekla, nije nimalo zabavno.

I pevač Marko Bulat se oglasio povodom informacije o hapšenju njegove supruge u akciji "Cunami".

Alo/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja