Najnovije vesti

SEĆATE LI SE NJEGA? Bivši dečko Ksenije Pajčin je bio faca 90-ih, a onda je nestao. Evo gde je danas
Foto: Printskrin, Marina Lopičić

Nekad i sad

SEĆATE LI SE NJEGA? Bivši dečko Ksenije Pajčin je bio faca 90-ih, a onda je nestao. Evo gde je danas

Stars

On je bio član rep sastava koji je nekada bio veoma popularan. Činila su ga tri muškarca koji su repovali o cicama i seksu.

Član nekadašnje grupe "187" Bane Kovačević potpuno je promenio svoj život, a na hip hop scenu Srbije se vraća vidno zreliji. Javnosti je postao poznat 90-ih godina, a njegovu karijeru su obeležile pesme kao što su "Nikada nećeš znati", "Slikaj", "Jedna od mnogih", i mnoge druge...  Bane se vraća na scenu, ali nema nameru da bude provokativan kao nekada.

Foto: Printskrin/Jutjub
Foto: Printskrin/Jutjub

"187 je furalo taj fazon, ali ne vidim sada stvarno sebe. U novembru ću napuniti 38 godina, da sad kao nešto radim po spotovima i tako dalje... Ne kažem možda će biti nekih ali ne tako eksplicitnih kao što je 187 radio", rekao je Bane.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Malo ko zna da je Bane bio u vezi sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin. Nedavno je napravio pesmu kao vapaj u borbi protiv nasilja nad ženama, a posvećena je njegovoj nekadašnjoj devojci Kseniji pod nazivom "Ja bih pošao za njom", koju su mnogi proglasili morbidnom, podigla se velika prašina. Bane je otkrio kako su reagovali članovi porodice ubijene pevačica.

"Poznajući gospođu Ljubicu ona zna da ja nisam hteo da na konto te pesme neku slavu da povratim ni ništa. Ja sam samo ono što mi je bilo u duši, srcu preneo na taj video", rekao je u emisiji Ekskluziv.

Danas, Bane je posvećen svojoj porodici, nevenčanoj supruzi Ivani i ćerkici Tari sa kojima uživa u svakom trenutku.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...