ONI SU NAJPOŽELJNIJI SINOVI NAŠIH POZNATIH LIČNOSTI: Sve frajer do frajera! Koji vam je najbolji?
Foto: Printscreen Instagram

Devojke padaju u nesvest

ONI SU NAJPOŽELJNIJI SINOVI NAŠIH POZNATIH LIČNOSTI: Sve frajer do frajera! Koji vam je najbolji?

Stars -

Domaća estrada prepuna je lepih i zgodnih mladića koji su potomci naših poznatih ličnosti.

Izdvajamo nekoliko momaka koji su popularnost stekli i zahvaljujući svojim poznatim roditeljima.

1. Veljko Ražnatović

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

Bez njega ne može ništa da prođe. Cin Cece i Arkana Ražnatovića puni novinske stupce kad god mu se ukaže prilika, a devojčice ga prosto obožvaju.

2. Filip Živojinović

Sin Brene i Bobe Živojinovića, osim što je poznat kao njihov sin, u estradim krugovima postao je popularan zbog veza sa mnogim lepoticama, kao što je Sofija Milošević. Sada uživa u vezi sa Aleksandrom Prijović.

3. Kostadin Terzić

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

Sin Zvezdana Terzića poznat je po vezi sa Cecinom ćerkom Anastasijom. Nažalost, ova veza se nedavno okončala, a o razlogu niko nije želeo da priča.

4. Aleksa Balašević

Sin popularnog srpskog kantautora Đorđa Balaševića nije puno toga nasledio od tate. On voli narodnjake i lude noćne provode, a pažnju medija privukao je kada je započeo vezu sa manekenkom Sofijom Gačić.

5. Nikolas Saveljić

Sin bivšeg reprezentativca Crne Gore i fudbalera Niše Saveljića bavi se vaterpolom, a devojke su potpuno poludele za ovim mladićem.

6. Vujadin Savić

Sin proslavljenog fudbalera Dušana Savića je već neko vreme u srećnom braku sa glumicom Mirkom Vasiljević, a njih dvoje već imaju troje dece.

7. David Mrkela

Glumica Lidija Vukićević dobila je dva sina iz braka sa Mitrom Mrkelom, a jedan od njih se veoma dopao ženskoj populaciji nakon što ih je Lidija postavila na Instagram.

8. Dejan Ibraimov

Sin dens dvojca, Natalije i Sanija Trik FX, Dejan Ibraimov, napravio je pravi haos na društvenim mrežama kada se pojavio. Nakon što je izašao iz puberteta, krenuo je da vežba i da razvija svoje mišiće. Devojčice su skroz poludele.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track