IZBEGAO PAPARACE: Vlado Georgiev krišom izveo ženu iz porodilišta
Foto: Dragan Kadić

Došao u cik zore po Milicu

IZBEGAO PAPARACE: Vlado Georgiev krišom izveo ženu iz porodilišta

Stars -

Vladina ćerka Sofija, rođena pre nedelju dana, u Višegradskoj ostala do juče po podne zbog analiza, dok je Samardžija otpuštena ujutru

Vlado Georgiev uspeo je krišom da izvede nevenčanu suprugu Milicu Samardžiju iz porodilišta u Višegradskoj.Pevač je došao na akušersku kliniku oko sedam sati, i dobio dozvolu da Milicu pre vizite odvede kući. Iako je Samardžija dobila dozvolu da izađe iz porodilišta, njihova ćerka Sofija, rođena prošle subote, kako smo saznali od izvora iz Višegradske, ostala je do juče po podne. Ona je ostala duže u porodilištu jer su joj zbog žutice morali uraditi sve neophodne standardne analize.Vladina izabranica je otišla kući kako bi se malo dovela u red .- Milica je boravila u apartmanu i imala je odlične uslove, ali oni ipak nisu toliko sjajni kao kod kuće. Ona je napustila apartman jer je bilo planirano da beba ostane u bolnici do ponedeljka. Međutim, Sofija je ipak otpuštena juče u 18 sati, kada je po nju došla Milica sa svojom majkom - rekao je naš izvor.Vlado Georgiev noćima slavi rođenje naslednice.

Treća ćerka... Milan i Katarina Gromilić
Treća ćerka... Milan i Katarina Gromilić

Na okupuGROMILIĆI OTIŠLI KUĆIMilan Gromilić je juče po podne izveo ćerku i suprugu Katarinu iz porodilišta. On je dobio treće dete pre šest dana. Baletan je svaki dan provodio pored žene u bolnici, a prisustvovao je i porođaju. Sa osmehom na licu, držeći bebu, izašao je iz bolnice.Bračni par Gromilić ima još dve ćerke, Laru (7) i Hanu (5). Katarina i Milan su u braku osam godina.

K. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track