Najnovije vesti

VELJKOVA DEVOJKA PRIZNALA: Rodila bih Ceci unuče!

Uzela njegovo prezime

VELJKOVA DEVOJKA PRIZNALA: Rodila bih Ceci unuče!

Stars

Voditeljka Ksenija Bujišić je tek mesec dana u ljubavnoj vezi sa Veljkom, sinom folk dive Svetlane Cece Ražnatović, ali je to nije sprečilo da promeni svoje prezime na društvenim mrežama.

Mnogi su bili u šoku kada su videli da se mlada voditeljka preziva Ražnatović, a kako ona tvrdi, to nije uradila jer se udala za Veljka, već zato što ga neizmerno voli, pa bi mu čak i dete rodila.

 

"Stvarno neću da komentarišem to venčanje, koje mnogi pominju, mislim da je prerano za to i da je glupost. Promenila sam prezime zato što sam želela, ne vidim potrebu da nekome to predstavlja neko značenje. Ne mislim da je to nešto strašno", rekla je Ksenija na početku razgovora.

 

Veljko i Ksenija su u nekoliko navrata govorili da je njihova ljubav neizmerna i da vide sebe jedno pored drugog i u dalekoj budućnosti. Tako voditeljka ne krije da bi čak i ostala trudna sa sinom folk dive.

 

Foto Instagram
Foto Instagram

"Za sada je mnogo rano da pričamo o tome, mislim na trudnoću. Ali kada dođe do toga, to neću uspeti da sakrijem. Rodila bih mu dete, volim ga najviše na svetu. Ali polako, još smo mladi", rekla je Ksenija, koja svaki slobodan trenutak koristi da poseti Veljka u Banjaluci, gde on studira.

 

"Lepo nam je u vezi, srećni smo i zadovoljni, a drugačije ne bismo ni mogli da budemo zajedno. Stalno smo zajedno, vraćam se ponovo u Banjaluku kada završim poslovne obaveze u Beogradu. Bukvalno se ne odvajamo jedno od drugog", otkriva voditeljka, dok Cecin sin nije želeo da komentariše njihovu ljubavnu vezu.

 

S druge strane, Svetlana Ražnatović je u nekoliko navrata ispričala da ne želi da se meša u ljubavne veze njene dece.

 

"Znate šta, ne treba moje želje da se uslišuju da mi bude snajka. Njih dvoje odlučuju šta žele u svojim životima. Tu sam samo da verifikujem njihovu sreću. Sama sam sebi birala muža, tako da je logično da oni sami sebi biraju partnera. Ne vidim razloga da se mešam u njihov izbor i sreću", rekla je svojevremeno Ceca.

 

(FOTO) KAD CECIN VELJKO VOLI: Bez Ksenije više ne ide nigde, a evo šta joj je POKLONIO!

 

MALI PROBLEMI U RAJU: Cecin Veljko i njegova nova devojka već naišli na prepreku

 

(FOTO) VELJKO NE KRIJE KOLIKO JE SREĆAN KRAJ KSENIJE: Cecin sin objavio prve zajedničke fotke

 

VELJKO OTKRIVA KAKO JE SMUVAO VODITELJKU: Naša ljubav je suđena, Ksenija mi je kao blagoslov!

 

CECA DALA SVOJ SUD! Evo šta misli o Veljkovoj novoj devojci

 

  Foto Instagram
  Foto Instagram

  (Alo/Ljubomir Tozev)

   

  RAZMENA SADRŽAJA

  Inicijalizacija u toku...