TANJU SAVIĆ POMEŠALI SA CECOM: Evo kako je ona reagovala na to
Foto: Dragana Udovičić

Nisu je prepoznali

TANJU SAVIĆ POMEŠALI SA CECOM: Evo kako je ona reagovala na to

Stars -

Pevačica Tanja Savić se posle duže pauze vratila na scenu, te je sinoć nastupila na jednom beogradskom splavu, a svojim fatalnim izgledom podsetila je fanove na folk divu Cecu Ražnatović.

Na njenom sinoćnom nastupu bilo je mnogo stranaca iz Nemačke, Holandije i Slovenije, a kada su pevačicu videli da prilazi splavu, u prvi mah su pomislili da se radi o Ceci. Međutim, kada se približila, shvatili su da je u pitanju Savićeva. Pevačica je ponosna na to što je porede sa folk divom.

"Čula sam nešto. Možda me ljudi mešaju s Cecom, mada ne ličim na nju", uz smeh navodi Savićeva. Tanja je sijala u odabranoj odevnoj kombinaciji i sa besprekornom šminkom, ali je iznenadila novinare svojom izjavom da je umalo zakasnila na dugoočekivani nastup na tom splavu.

"Ljudi, je l' vi znate da sam spavala do pre 15 minuta i došla ovamo. Verujte mi! Bila sam kod kuće, legla sam sa decom da ih uspavam, međutim, zaspala sam i ja sa njima i odspavala čak dva sata", navela je Savićeva i dodala da trenutno izgleda kao da je "pala s Marsa".

U poslednje vreme često se piše da Tanja ima porodične probleme i česte razmerice sa svojim dugogodišnjim suprugom Dušanom Jovančevićem, kome je podarila naslednike Maksima i Đorđa.

Međutim, ovog puta nije želela da odgovara na takva pitanja i zamolila je novinare da zaobiđu tu temu jer, kako je ranije tvrdila, često je i ona kriva za takve spekulacije zato što iskreno kaže šta misli. Ipak je dodala da sa Dušanom nema sukoba.

Foto kurir
Foto kurir

(Alo/Dušan Panajotović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track