Najnovije vesti

BRENA PODVUKLA CRTU: Zabranila sinu da se druži za Šijanom, evo i zašto
Foto: Damir Dervisagić I Printscreen Instagram

Problematičan mali

BRENA PODVUKLA CRTU: Zabranila sinu da se druži za Šijanom, evo i zašto

Stars

Stefan Živojinović, stariji sin Brene i Bobe, došao je na kratko u Srbiju a majka mu je navodno savetovala da se ne druži sa sinom njene koleginice Goce Božinovske, Mirkom Šijanom jer ga bije loš glas.

Naime, u poslednje vreme u medijima je osvanulo nekoliko tekstova o mladom Šijanu, koji nimalo nisu pohvalni pa Brena ne želi da se bilo šta slično desi njenom Stefanu.

Stoga je folk zvezda savetovala sina da se kloni Mirka jer, sve i da nije on kriv, za Stefana je bolje da bude u društvu koje neće drugima "upadati u oči".

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Brena je ponosna na svoje sinove, lepo su vaspitani i ni sa jednim od njih nikada nije imala problema, a to što se s vremena na vreme o njima piše zbog devojaka sa kojima se viđaju, ne brine je uopšte niti joj to smeta. Međutim, nikako neće da dozvoli da joj se deca provlače po štampi u negativnom kontekstu. Zato je i rešila da reaguje kada su pojedini mediji objavili da je Mirko Šijan navodno uhapšen. Odmah je porazgovarala sa Stefanom i objasnila mu da nije dobro da nastavi sa da se druži sa njim jer svašta može da mu se desi ni krivom, ni dužnom", otkrio je izvor.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...