(FOTO) MORBIDNO: Keba na Tominom grobu snimao selfi
Foto: Dragana Udovičić

Dragan Kojić dotako dno života

(FOTO) MORBIDNO: Keba na Tominom grobu snimao selfi

Stars -

Porodica i prijatelji okupili su se na Centralnom groblju i prepričavali anegdote o legendarnom pevaču

Pevači i porodica Tome Zdravkovića okupili su se juče na Centralnom groblju u Beogradu kako bi obeležili 25 godina od smrti velikog pevača.

Za pokoj duše... Pevači popili pokoju čašicu
Za pokoj duše... Pevači popili pokoju čašicu

Pomenu su prisustvovali Tomina supruga Gordana, sin Aleksandar, ćerka Žaklina, brat Novica, kao i menadžer Bane Obradović, pevači Aco Pejović, Marko Bulat, Zoran Kalezić, Stevan Anđelković i Dragan Kojić Keba. Pomešane emocijeKolege pokojnog pevača prepričavale su anegdote, koje su najviše zasmejale Kebu! Severinin svekar je čak snimio i nekoliko selfija kod Tominog groba, a zatim pomogao porodici Zdravković tako što je prisutne služio pićem i kolačima.

Obeležili 25 godina od Tomine smrti... Kolege i familija
Obeležili 25 godina od Tomine smrti... Kolege i familija

Tomina žena kaže da pevača nikad nije prebolela.- Koncert u Areni u Tominu čast je nešto neverovatno, sve vreme sam imala utisak da će se on pojaviti pored nekog pevača, nekako sam ga iščekivala, gledala levo-desno... Na koncertu sam bila konfuzna, pomešale su mi se i sreća i tuga, jednostavno sam bila u šoku. Na probi za koncert toliko sam plakala da sam mislila da neću biti u stanju da dođem u Arenu. Bilo mi je strašno kad sam videla njegove kolege, a njega nema. Plakala sam kao kiša. Vreme ne leči moju tugu, samo sam naučila da živim s njom. Tomu nikad nisam prebolela, za mene je on uvek tu negde... - iskrena je Gordana.

Ostaje u AmericiOna želi da je sahrane pored Tome.- Iako sam u Americi 45 godina, mnogo sam nostalgična, ali vremena su se promenila i nisam sigurna da ću se vratiti ovde da živim. Znam samo da hoću da me sahrane ovde, kod mog Tome - rekla je Tomina supruga.

Tomin sinPLAKAO SAM NA KONCERTUTomin sin Aleksandar u Srbiji je drugi put otkad je izgubio oca.- Za mene je ovo težak dan, 30. septembra pre 25 godina izgubio sam oca, otad sam samo dva puta posetio Srbiju. Na koncertu sam plakao, ne znam da li će se takav spektakl ikad više dogoditi u Beogradu - rekao je Aleksandar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja