MARIJA POBESNELA: Zgaziću te kao bubašvabu! Da nije bilo Karleuše i mene ne bi stigao ni do 3. kruga
Foto: Dragana Udovičić, Printskrin

Bivši takmičar je javno prozvao

MARIJA POBESNELA: Zgaziću te kao bubašvabu! Da nije bilo Karleuše i mene ne bi stigao ni do 3. kruga

Stars -

Članica žirija "Zvezde Granda" Marija Šerifović sinoć je u emisiji, kada je komentarisala jednog od takmičara, rekla da je Savo Perović "pikavac" zbog visine, od čega je nastao pravi haos.

Ovaj Marijin komentar izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama.

"Izađi mi na crtu da ga merimo. PS. Duboko razmišljam da mi novi nadimak bude "Pikavac"", reagovao je Savo na društvenim mrežama.

Ovaj poziv Perovića, Marija je procenila kao uvredu i zato je oštro odgovorila, takođe na društvenim mrežama.

"Dragi, mali Savo... Razmišljala sam da koristim identični vokabular kao i ti, ali evo biću "fina". Da ti nije bilo Jelene Karleuše i mene u prethodnoj sezoni "Zvezda Granda", ne bi stigao ni do trećeg kruga. To sto si nizak, tačnije pikavac (što vrlo često znam da kažem i za sebe) nikada i nikako ti ne daje za pravo da me zoveš na crtu da merimo bilo šta, a ukoliko bi i došlo do toga veruj mi da je sve kod mene i duže i veće i šire. Tako da, nema potrebe lečiti frustracije na ovakav način iz nekoliko razloga... Prvo, nekulturno je, drugo zbog te količine nekukture gde te vidim zgaziću te kao bubašvabu. I to će biti jako brzo! Veruj mi. Pozdrav, Marija Šerifović", poručila mu je pevačica.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Savo je potom pokušao da "spusti loptu" i da smanji tenzije između pevačice i njega, ali izgleda da je vrag odneo šalu i da je ozbiljno uvredio članicu žirija. Kasnije je sa svof profila i uklonio snimak u kojem se čuje da ga je Marija okarakterisala kao "pikavca".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track