MAGAZIN STARS SAZNAJE: Gocu Tržan vara muž!
Foto: Damir Dervišagić

Ekskluzivno

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Gocu Tržan vara muž!

Stars -

Raša, Gocin muž, uhvaćen sa zgodnom crnkom

U današnjem magazinu Stars pročitajte sve detalje o najnovijem skandalu čiji je glavni akter muž Goce Tržan.

Raša je uhvaćen kako pred zoru izlazi iz hotela na Voždovcu držeći se za ruke sa zgodnom crnkom sa kojom je proveo noć.

Gocin muž uhvaćen s ljubavnicom!

Fotograf Kurir Starsa uslikao Novakovića kako usred noći privodi zgodnu crnku u jedan hotel na Voždovcu, gde su se zadržali tri sata

Gocu Tržan vara muž Raša, i to samo nakon godinu dana braka, ekskluzivno otkriva Kurir Stars. Naša ekipa ulovila je bubnjara kako u gluvo doba noći privodi ljubavnicu u jedan hotel na Voždovcu, u kojem su se zadržali do pred zoru. Njih dvoje su se upoznali na privatnoj proslavi na kojoj je Raša svirao sa svojim bendom Kilo tona i iste noći su završili u krevetu.

- Raša je na svirku došao s menadžerom i kolegama iz benda oko devet sati uveče. Za stolom do njihovog sedela je atraktivna devojka, koja nije skidala pogled sa Gocinog 14 godina mlađeg muža. Pola sata kasnije pevačicin suprug je počeo da svira, a ta devojka je đipila sa stolice i počela da se uvija pred njegovim očima - priča izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje da je čuo kako su se Novaković i crnka dogovorili da nastave „druženje“.

Raša je, kaže naš izvor, prvi otišao sa svirke, a desetak minuta posle njega i javnosti nepoznata devojka. Bubnjara je menadžer dovezao do hotela i on je na samom ulazu sačekao devojku. Na recepciji su se prijavili sat posle ponoći, a hotel su napustili tri sata kasnije. Kad smo pozvali Gocinog muža i saopštili mu da smo ga uhvatili na delu, on se pravio lud.

- Dajte, molim vas, nemate vi nikakve fotografije. To ste montirali. Ljudi, pa 21. vek je, nemojte meni te fore. Ja sam celu noć bio s bendom, a posle toga sam otišao kući - pravdao se Raša, dok se Goca nije javljala.Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track