ŽESTOKA SVAĐA Bubamara: Aleksandra, folirantkinjo, zakopaću te!
Foto: Aleksandar Jovanović

Dara poručila Aleksandri Radović da umukne

ŽESTOKA SVAĐA Bubamara: Aleksandra, folirantkinjo, zakopaću te!

Stars -

Tvoja publika je vidljiva kao so u moru! Zar da kažeš kandidatu: „Jao, ja ne znam tu pesmu, grozna mi je“?! Alo, devojko, odakle si? Kakvo je to foliranje?! Idi begaj!

Dara Bubamara se okomila na koleginicu iz žirija „Pinkovih zvezda“ Aleksandru Radović! Kako saznaje Kurir, folkerka je na snimanju druge epizode muzičkog takmičenja poručila pop pevačici da umukne!Povod za svađu bila je Aleksandrina opaska da kandidati moraju dobro da pevaju i da izgled ne sme da im bude presudan.- Ti ćeš nešto da pričaš?! Ti kao puniš dvorane i hale?! Ma daj, tvoja publika je vidljiva kao so u moru! Valjda ja znam šta se traži na tržištu jer svaka tri meseca izbacujem po jedan hit. Ti, bre, nisi kompetentna da ocenjuješ, a i stalno ti nešto smeta - odbrusila joj Dara, aludirajući na Aleksandrinu pesmu „Kao so u moru“.Kako tvrdi naš izvor, koji je prisustvovao snimanju, na Bubamarine opaske Aleksandra je zanemela i samo prevrnula očima.Tim povodom pozvali smo Daru, koja je sve ovo dosolila!- U toj emisiji sam želela Aleksandri da objasnim da ona nije popularna i da nije kompetentna da priča šta prolazi u šou-biznisu, jer se u to očigledno ne razume. Pevači moraju dobro da izgledaju na sceni i da jednako dobro pevaju da bi bili uspešni. To sam želela da joj kažem, a ona kao da ne želi da čuje - priča Dara i bez dlake na jeziku nastavlja:

- Nisam zlonamerna, ali svakome ko me čačne umem da odbrusim i da ga zakopam. Ja kad nešto kažem, onda je tu kraj, nema dalje! Aleksandra je dobra pevačica, ali i velika folirantkinja! Kad se obrati kandidatu u fazonu: „Jao, ja ne znam tu pesmu, grozna mi je“. Pa, šta se, bre, folira! Što je onda došla u „Pinkove zvezde“ da sluša pesme Šabana Šaulića? Mislim, ne znam šta da kažem.

A kad kaže: „Nije mi dobro kad čujem neku pesmu“! Alo, devojko, odakle si ti? Jesi li ti iz Srbije? Kakvo je to foliranje?! Idi begaj! Eto, ne volim to foliranje. Pa i ja slušam džez u klubovima po inostranstvu, pa se ne foliram - završava Adžićeva.Pozvali smo i Aleksandru, ali je ona preko PR menadžera poručila da nema komentar.

SVE DARINE SVAĐEViki MiljkovićFolkerka joj je zamerila što je ismevala njenu pesmu „Mahinalno“ i menjala tekst u „Vaginalno“. Dara joj poručila da je seljanka. Za sebe je istakla da je Njujork, dok je Viki Laćarak.Snežana ĐurišićDošla je u sukob s Darom kada je rekla da joj nisu potrebne tolike grudi. Bubamara je poručila da bi Snežana u svojim godinama trebalo da kiseli kupus, a ne da se bavi njenim grudima.Aca LukasFolker joj je poručio da izgleda kao frižider i da bi barbike s njenim likom bile barbike za debelu decu, a ona mu je uzvratila da ga je tek 2008. godine prvi put videla čiste kose.Željko ŠašićRekao je za nju da „hoće da vozi ‚mercedes‘ S klase iako svojim nožicama ne može da dohvati papučicu“, a ona mu je uzvratila: „Promašeni brak ostavio je traga. Psihički je pukao“.Jelena KarleušaOvaj sukob je kulminirao Jeleninom izjavom: „Kako Dara od Radojka?“ Bubamara joj uzvratila: „Gospodin Divokoza je šizofreničar, neurotičan, tako da bih ja zbog njegovog zdravlja prekinula tu telenovelu!“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track