ŠABAN ŠAULIĆ IZBODEN NOŽEM U BEČU 75 stepenika sam prešao i ušao krvav u sobu! Krpili su me
Foto: Printskrin

Našalio se sa voditeljem

ŠABAN ŠAULIĆ IZBODEN NOŽEM U BEČU 75 stepenika sam prešao i ušao krvav u sobu! Krpili su me

Stars -

Šaban Šaulić rekao je da se odlično snalazi sa ženama, i da mu prija što je promenio tim. Međutim, Šaban je ispričao i svoju strašnu priču o ranjavanju koje je preživeo u Beču.

Pevač je gostovao u Amidži šouu i tom prilikom pričao o novom angažmanu u Pinkovim zvezdama, prelasku sa jedne na drugu televiziju, ali i o svojoj deci i pesmama.

"Onaj ko ne vredi ne može ni da promeni tim. Bilo je interesovanja za mene. Lepo je, prijatno kad te neko traži. Lepo je kad iz šabačke Mačve pređeš u Barselonu", rekao je Šaban.

Nekrunisani kralj narodne muzike rekao je da se u Pinkovim zvezdama oseća kao da je on Sultan Sulejman... "Zovem ih anđelima. Za mene su pravi anđeli. Dobro funkcionišemo. Nadam se da će biti više svađa", kazao je.

"Ne prija mi kada krenu sa posebnim tretmanom. Mada, kada krenu sve žene na mene, prođu me žmarci. Zasad funkcionišemo dobro. To je šou program. Mi moramo da budemo zanimljivi, da dižemo gledanost. Moja Bubica (Dara Bubamara), počela je da psuje malo. Volim je, slatka je mnogo. Sve ih volim zasad, dok mi neka ne stane na žulj", otkrio je Šaulić.

Foto printskrin
Foto printskrin

Šaban je pričao da je 1976-77. godine bio krunisan kao kralj narodne muzike. "To je bilo onda kad sam napisao pesmu "Dođi da ostarimo zajedno".. Pa onda "Dva galeba bela"...", pohvalio se.

Smatra za sebe da je bogom dan da pravi lepu muziku.

Foto printskrin
Foto printskrin

Šaban je rekao da nikad nije želeo da peva zabavnu pesmu. "A i ne umem. Gde ide zabavna pesma sa narodnjačkim trilerima, stvarno bi to bilo bezveze", obasnio je Šaban.

Šaulić je sa Ognjenom Amidžićem pričao o duetima i igrao igru "Ili-ili". Kada je došao na red Aca Lukas ili Saša Matić, pevač se odlučio za Lukasa, jer je, kako su, kako je rekao "obojica budale".

Pričali su o pesmama koje je Šaban snimio, i koliko albuma je snimio za 45 godina karijere. "Ne znam ni ja, pravo da ti kažem. Pojma nemam", našalio se Šaban i nasmejao sve u studiju.

Foto printskrin
Foto printskrin

Šaban je ispričao priču kako je preživeo pokušaj ubistva dok je boravio u Beču.

"Izboli su me nožem u haustoru. Ja sam ušao iz hodnika koje ima svetlo. Povuče me ruka jedna u mrak, osetio sam nož u leđima. Gledao sam da eskiviram, pošto sam bio sportista. Počeli su da bodu u leđa. Sreća pa nisu u nerv pogodili. Samo sam video taj stari ulaz. Ništa više. Kao ćorava kokoš.

Tu su prošla neka dvojica, beže. Jedan me je udario onim bokserom. Imao sam ogrebotinu po licu. Mislio sam da sam iskrvario.. Ranjen sam bio i mislio sam da će videti da nisu završili posao.

Hteli su da me ubiju! Sedamdeset pet stepenika sam prešao i ušao u sobu. Počeo sam da skidam taj težak kaput, a sako još teži od krvi. Okrenuo sam jednu prijateljicu i uputim je u situaciju. Rekao sam joj da možda neću preživeti dok dođe policija...

Došla je hitna pomoć, bacili su me na pod i odneli me u bolnicu, krpili me... I ja sam sutra već zvao neke prijatelje, bio sam spreman da krenem kući.

Stalno sam mislio da će doći ovi što su me izboli da završe posao. Na kraju sam otišao sa prijateljem za Beograd", završio je priču Šaban, a u studiju je nastao muk.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track