TANJA SAVIĆ KONAČNO PROGOVORILA: Evo šta misli o suprugu Dušanu i problemima sa DROGOM!
Foto: Printksin

Otkrila sve

TANJA SAVIĆ KONAČNO PROGOVORILA: Evo šta misli o suprugu Dušanu i problemima sa DROGOM!

Stars -

Pevačica Tanja Savić i njen suprug Dušan proslavljaju 6 godina braka i 8 godina ljubavi a u svom zajedničkom životu našli su se pred mnogim trzavicama.

Naime, kako pevačica kaže, trude se da svoja dva dečaka vaspitaju na najbolji način a od supruga Dušana ima veliku podršku.

"Trudim se da ih učim da budu plemeniti, dobri, poslušni, da ne budu agresivni i za svaki problem u životu da rešavaju razgovorom. Dok tata, više ih uči da budu onako pravi muškarci. Kada dođem sa puta toliko sam umorna, moj muž sve to poštuje. Nekada me nervira jer previše uradi, brine o deci, pere veš i sve sredi", govori pevačica i otkriva da često poželi da postane majka još jednom.

"S vremena na vreme poželim da rodim devojčicu. Medicina je stvarno perfektna, možeš stvarno da naručiš dete, i boju očiju i sve, sad se ide predaleko ali ne bih."

Tanja je odlučila i da progovori o svom suprugu, za koga se pisalo da je sklon narkoticima.

"Kad bi on to radio ja bih mu zabranila sigurno a da li je radio pre stvarno ne znam, to je njegova prošlost. Bitno je da znam da sada ne radi", rekla je Tanja u emisiji "Premijera".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track