PAPARACO! VELJKOVA DEVOJKA BIRALA VERENIČKI PRSTEN: Ksenija se priprema za venčanje!
Foto: Instagram

Ona je spremna

PAPARACO! VELJKOVA DEVOJKA BIRALA VERENIČKI PRSTEN: Ksenija se priprema za venčanje!

Stars -

Voditeljka je nekoliko sati provela u jednom tržnom centru na Novom Beogradu, gde smo je uslikali kako proba nakit po zlatarama

Ljubav između Veljka Ražnatovića i Ksenije Bujišić jedna je od glavnih estradnih tema, pogotovo među mlađom populacijom, a kako nam se čini, mogla bi uskoro postati i ozbiljna priča! Kad kažemo ozbiljna, mislimo na veridbu, pa na venčanje, šta drugo?!

Na to nas je navela lično Ksenija, koju smo prošlog vikenda zatekli u jednom tržnom centru na Novom Beogradu. Čim smo je spazili, pomislili smo da je možda i naslednik Svetlane Ražnatović došao s njom iz Banjaluke, budući da se ne razdvajaju. Međutim, ubrzo smo videli da Ksenija u šopingu uživa sama.

Jeste da smo očekivali da će voditeljka Ženske televizije birati krpice, ali ona je zapucala pravo u zlataru! Ksenija je bila toliko okupirana probanjem prstenja da uopšte nije primetila ljude oko sebe, pa ni novinarku Kurira koja ju je uslikala telefonom. Probala je čak pet različitih modela i za svaki pitala koliko košta. Interesovalo ju je i to da li je na prstenu dragi kamen ili cirkon, pa je zadivljeno gledala kako sija na njenoj levoj ruci. Od prodavačice je tražila isključivo prstenje od belog zlata. Svojim mobilnim telefonom je fotografisala svaki prsten.Inače, Bujišićeva je izazvala veliku pažnju u šoping-molu. Za njom su se okretali muškarci, ali i žene, i komentarisali.- Evo je Cecina snajka. Baš je lepa uživo. Video sam, i malopre je bila u jednoj zlatari. Sigurno bira verenički prsten - rekao je jedan mladić.

Tog dana Kseniju nismo želeli da uznemiravamo dok bira simbol ljubavi, već smo je pustili da uživa u zlatu. Kasnije smo je pozvali da nam kaže za koji prsten se opredelila.- Hvala na pozivu, ali nemam komentar - ljubazno nam je rekla.Veljko Ražnatović nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Gospodar prstenovaVELJKO BIO VEREN I S MAŠOM TERZIĆVeljko Ražnatović je već jednom bio veren, i to sa Mašom Terzić, ćerkom Zvezdana Terzića. Sin Svetlane Ražnatović je nakon mesec dana zabavljanja s naslednicom direktora FK Crvena zvezda rešio da ode korak dalje i zaprosio Mašu. Fotografiju vereničkog prstena Ražnatović je postavio na Instagram i napisao dirljivu poruku.- Kad osmeh joj zablista, problema više nema, prsten ti na ruci, sad si stvarno moja žena, neka tamna sena bila mi je obavila dane, u srcu tvoje ime kuca, neće sad da stane - napisao je Ražnatović u jeku ljubavi s Mašom, a onda dodao:- Pa, jebote, ja sam sada veren čovek. Do jaja, ćaleta mi!!!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track