DARA BUBAMARA PRETI RADOVIĆKI: Tek ću da joj ZAPUŠIM usta ako nastavi da se folira!
Foto: Aleksandar Jovanović

Žestoka svađa u Pinkovim zvezdama

DARA BUBAMARA PRETI RADOVIĆKI: Tek ću da joj ZAPUŠIM usta ako nastavi da se folira!

Stars -

Nakon komentara Aleksandre Radović da muziku treba „pročistiti” od turbo-folka, najžešća u odbrani narodnjaka bila je pevačica Dara Bubamara, koja ne prestaje da plete po Radovićevoj ni nakon burne emisije.

Ona je rekla da je ponašanje pop pevačice i njeno nipodaštavanje narodne muzike sramno.

"Tek ću da joj zapušim usta ukoliko nastavi tako da vređa pevače iz moje branše i tu muziku. Skandalozno je kako se ona folira kroz izjave da nije čula pojedine pesme narodne muzike i da ne zna ko su njihovi izvođači. Nije došla u žiri kao da je na seminaru, već da oceni i kaže svoje mišljenje, a ujedno uvaži i tuđe. Ona je sitna riba za mene. Ja sam u tom akvarijumu najveća riba! Ja sam u fazonu „ne diram te - ne diraj me“, a ko me dira dobije sve po zasluzi. Izborila sam se sa mnogima, pa ću i sa njom. Ma sve je to šou-biznis", poručila Bubamara.

I dok su se Dara, Zorica Brunclik i Dragana Mirković jasno i glasno suprotstavile predstavnici pop muzike, koja „ne razume drugu vrstu muzike”, Šaban Šaulić ostao je uzdržan.

Pored toga što je isprozivala kolege na račun muzike kojom se bave, Aleksandra je članove žirija potkačila i na polju obrazovanja.

"Kako ti kao muzički obrazovana ne čuješ da li neko dobro peva ili ne?", upitala je Dara Aleksandru, a ova joj je poručila da ipak „nije dovoljno obrazovana”.

"Prihvatila sam da dođem ovde jer mora još neko neobrazovan da sedi u žiriju. Moramo naki balans da postignemo", bez zadrške je izjavila Radovićeva, koja se zbog toga našla i u kandžama Brunclikove.

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja