NIJE NAIVAN: Milana Stankovića pokušali da prevare za 20.000 evra, evo i kako
Foto: Damir Dervišagić

Zamalo

NIJE NAIVAN: Milana Stankovića pokušali da prevare za 20.000 evra, evo i kako

Stars -

Iako je bio previše zagrejan da kupi jedan stan od 100 kvadrata u predgrađu Beograda, Milan Stanković na kraju ipak nije pazario tu nekretninu!

Ranije je sa investitorom dogovorio sastanak i sa sobom nosio 20.000 eura koliko je bio dogovor da mu uplati, a da će ostatak plaćati na rate. Mladom pevaču se itekako dopao stan posebno kada mu je investitor zajedno sa predstavnikom izvođača radova kazao kako će udovoljiti svim njegovim željama i napraviti mu stan onakav kako je zamislio.

Ali dok je razgovarao s njima, Milanu je nešto postalo sumljivo pa je više puta investitora pitao da li je sa pravne strane sve ok kada je u pitanju zgrada u koju bi se trebao useliti. Ali svaki put kada bi ga to pitao, ovaj bi otvorio novu temu ne želeći da o tome razgovara.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Stanković je ustao i udaljio se od stola, pozvao advokata kako bi mu u Sudu proverio je li sa pravne strane sve kako treba. I brzo je dobio odgovor kakvom se nije ni nadao. Naime, zemljište na kojem se grade novi stanovi nije pravno rešeno pa bi se tokom gradnje moglo desiti da se investitoru zabrani nastavak sve dok se ne reše neki raniji dugovi. To bi u tom slučaju moglo trajati i dve godine.

Sve ono što mu je rekao advokat, Milan je prenio investitoru radova i rekao mu kako odustaje od kupovine stana jer ne želi nikakve probleme. Pokušavali su da ga uvere kako će oni to brzo rešiti i da im je potreban njegov novac, ali Milan nije želeo ni da čuje. Zahvalio im se i napustio restoran u kojem su sedili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track