EKSKLUZIVNO MRKONJIĆ PROPEVAO: Snima duet s Bekutom
Foto: Zorana Jevtić

Političar započinje estradnu karijeru

EKSKLUZIVNO MRKONJIĆ PROPEVAO: Snima duet s Bekutom

Stars -

Očekujte neočekivano! Sigurna sam da će se naša pesma svideti publici. Izvešću ga na binu da i na mom koncertu nešto otpevamo zajedno, kaže pevačica za Kurir

Ana Bekuta je nagovorila dečka Milutina Mrkonjića da snime duet, ekskluzivno saznaje Kurir. Pevačica je sigurna da će njihova zajednička pesma postati hit.Folk zvezda je potvrdila naša saznanja i pohvalila se da političar peva bolje od mnogih njenih kolega, ali i socijalista, čak i od Ivice Dačića.

- Imam ideju da Mrka i ja snimimo duet. To bi bilo lepo. Mislim da bi se to svidelo publici i da bi svi bili baš pozitivno iznenađeni. Ako može Dačić da peva, zašto ne bi i moj Mrka?! Pa, on bolje peva od njega i mnogih socijalista, samo što ljudi nisu imali priliku da ga čuju. Očekujte neočekivano (smeh) - kaže za Kurir pevačica, koja uveliko traži pesmu koju će snimiti s Mrkom.Bekuta planira da njen dečko s njom zapeva na njenom beogradskom koncertu, koji je zakazan za 18. oktobar u Sava centru. Još nije odlučila koju će pesmu zajedno otpevati, ali je sigurna da će biti neki njen stari hit.

- Izvešću ga na binu da pevamo zajedno. Pošto sam prošle godine proslavila prvih 30 godina rada, sada ulazim u drugih 30. Krećem sve iz početka. Karijeru sam počela s kratkom frizurom, pa sam se i sad ošišala. Mrki se sviđa moj imidž i rekao je da sam baš slatka. On će obeležiti drugu polovinu moje karijere, a otvaramo je našom pesmom na koncertu - rekla je vlasnica brojnih hitova, dok Mrka nije odgovarao na naše pozive.Za njen koncert vlada veliko interesovanje publike. Pevačica svoje spektakle uvek obeležava after partijem za kolege i prijatelje, na kojima se igra i pije do zore.

Proba„UPRAVO LJUBAV VODILI“ U KUPATILUBekuta i Mrka nedavno su šokirali javnost otkrivanjem intime kad su u kupatilu, u bademantilu, otpevali pesmu Jelene Karleuše.- Gasim plavo svetlo, vraćam stvari sve na mesto tamo, tamo gde smo upravo, upravo ljubav vodili, zadnji put ćutali i govorili - orilo se u njihovom toaletu, a zatim su zajedno otpevali i hit Ace Lukasa „Upali svetlo da se gledamo u oči“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track