Nataša Pavlović dala otkaz na Pinku!

Rastajemo se mi

Nataša Pavlović dala otkaz na Pinku!

Stars -
Pavlovićka otišla sa „ružičaste televizije“ jer teško oboleloj Danijeli Kovačević nije isplaćena nagrada osvojena u emisiji „Šou snova“

Prevladale emocije.Voditeljka Nataša Pavlović dala je otkaz televiziji Pink. Razlog je, navodno, to što Danijeli Kovačević (19), teško oboleloj devojci za koju su njen prijatelj iz detinjstva i Milena Ćeranić pobedili u emisiji „Šou snova“, nije isplaćeno četiri miliona dinara, saznaje Kurir.- Nataša nije mogla da podnese činjenicu da njena matična kuća bolesnoj devojci još duguje nagradu, koja joj je više nego neophodna za lečenje - otkriva izvor blizak voditeljki.Nataša nam je potvrdila da je raskinula saradnju s „ružičastom televizijom“.- Tačno je da od pre nekoliko dana više nisam na Pinku. Brzo ste saznali, ali ne volim da iznosim u javnost svoje razloge, niti da komentarišem zbog čega i zašto smo se razišli. Obostrano smo se poštovali, profesionalno sam se ponašala dok sam radila tamo, a pogotovo sad, kad više nisam na toj televiziji, ne bih da pričam o tome. Volela sam tu emisiju i nadam se da ću nekad ponovo biti u prilici da je vodim. Uživala sam sve vreme i nadam se da se to i videlo - rekla je Nataša za Kurir.Pink negira da je razlaz s voditeljkom usledio zbog neisplaćene nagrade.- Zahvaljujemo se Nataši Pavlović na dosadašnjoj uspešnoj saradnji i želimo joj puno sreće u nastavku karijere. Nagrada pobednicima „Šoua snova“ je u procesu isplate i s Danijelinom majkom u stalnom smo kontaktu kako bismo prikupili i ostatak novca za njeno lečenje u Nemačkoj. Natašin odlazak nema veze s tom pričom - izjavio je Darko Popović, PR Pinka.

Danijela nije svesna ćerkeDanijela je imala 17 godina kada je postala majka. Posle porođaja je dobila sepsu, od koje je upala u budnu komu. Od tada se otežano kreće, nije svesna okoline, čak ni da pored nje raste njena dvogodišnja ćerkica Marija. Samo ponekad zaplače. Danijela je na rehabilitaciji u Slankamenu, a pošto na listi Zdravstvenog fonda ne postoji šifra njene bolesti, troškove od 1.500 evra mesečno pokrivaju roditelji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track