KRILI SU LJUBAV KAO ZMIJA NOGE: Ove naše zvezde su bile u vezi, a to NIKAD NISU PRIZNALE!
Foto: Printskrin

Nisu uhvaćeni na delu

KRILI SU LJUBAV KAO ZMIJA NOGE: Ove naše zvezde su bile u vezi, a to NIKAD NISU PRIZNALE!

Stars -

O ovim vezama se šuškalo, a mada njihovi akteri nikad nisu "uhvaćeni na delu" niti su govorili o tome, fanovi bi sigurno voleli da ih vide zajedno.

Osim toga, gde ima dima...Sara Jo i Viktor Savić

Sara Jo i Viktor Savić su mesecima uspevali da svoju vezu drže na nivou estradnih tračeva, a čak i kad je bilo jasno da je ljubav pukla - dobijali smo tek indirektne potvrde da su uopšte bili u vezi. Raznorazni "izvori bliski paru" davali su na kašičicu medijima informacije da su ludo zaljubljeni, da ona spava kod njega, da ga je upoznala s roditeljima, a onda i da su raskinuli jer nisu imali vremena jedno za drugo. Ipak, na promociji njenog albuma imali smo priliku da vidimo kakav su lep par.

Bebi Dol i Masimo Savić

Ispostavilo se da mnogi nisu znali da su osamdesetih Masimo Savić i Bebi Dol bili zajedno. "Bili smo ludi kao puška. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to", ispričao je Masimo. A mogli su da budu najkul par eks-ju scene...

Jelisaveta Orašanin i Miloš Biković

Foto Instagram
Foto Instagram

Oni su kolege s klase i bliski prijatelji, oboje su bili u ozbiljnim vezama s kolegama (Jelisaveta s Vukom Kostićem, Miloš s Brankicom Sebastijanović) ali mediji uporno pokušavaju da provale da li tu ima i nešto više...

Stalno ih hvataju "zaljubljene u provodu", pretresaju im profile gde oni i sami često kače zajedničke fotke, ispituju njihove "zajedničke prijatelje koji žele da ostanu anonimni", a koji im otkrivaju kako su među njima sevnule varnice... A njih dvoje samo ćute i - ludo se zezaju kad god su zajedno. No, činjenica je da bi mnogi voleli da ih vide i kao zvanični par.

(24sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track