POKLON OD FANOVA: Lepa Brena i slatki med!
Foto: Kurir

Paparaco: Dar za pevačicu

POKLON OD FANOVA: Lepa Brena i slatki med!

Stars -

Vlasnica „Granda“ nije uspela da se prošeta Baščaršijom jer su je zaustavljali na svakom ćošku zbog fotografisanja, a bilo je i poklona

Za Lepu Brenu uvek se kaže da je najveća zvezda bivše Jugoslavije, pored Zdravka Čolića, a ona to redovno i dokazuje gde god se pojavi.

Tako se prethodnih dana u Sarajevu brzo pročulo da je Jugoslovenka u njihovom gradu, pa su je obožavaoci strpljivo čekali na najlepšem mestu, na Baščaršiji. Nije ni kročila na kaldrmu, a oni su pojurili ka njoj!

U srcu Sarajeva... Usrećila je jednu devojčicu, a onda popila vode sa čuvene česme
U srcu Sarajeva... Usrećila je jednu devojčicu, a onda popila vode sa čuvene česme

Iako nije imala mnogo vremena, folk zvezda je svakom fanu pružila zadovoljstvo da se fotografiše s njom, potpisala im je autogram i malo proćaskala s njima. Brenu vole svi, od 7 do 77, pa je na Baščaršiji srela i devojčicu s kojom je u duetu otpevala refren „Boli me uvo za sve“. Stariji su joj pripremili i poklone.- Lepa Breno, nekad si imala Slatki greh, a ja ti poklanjam slatki med! - rekla joj je jedna gospođa i častila je teglom prirodnog meda.- Hvala vam, ovo ću ujutru pre kafe s mojim Bobom - rekla joj je Brena.U jednom trenutku Brena je ožednela, pa se na česmi napila vode i pokvasila lice, što je, inače, stari sarajevski običaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja