Najnovije vesti

ANĐELKA PROGOVORILA O VEZI SA KOSTADINOM TERZIĆEM Misica otkrila kada su se upoznali i šta su radili
Foto: Printscreen Instagram

Nova ljubav

ANĐELKA PROGOVORILA O VEZI SA KOSTADINOM TERZIĆEM Misica otkrila kada su se upoznali i šta su radili

Stars

Spekulisalo da je Kostadin Terzić uplovio u vezu sa misicom Anđelkom Tomašević, a sve u inat Anastasiji.

Nakon što je Ražnatovićeva definitivno stavila tačku na dvogodišnju ljubav sa Kostadinom, prašina oko njihovog odnosa se ne stišava.

Ubrzo nakon što je procurela informacija da je Anastasija već dva meseca u vezi sa košarkašem Milošem Teodosićem, u medijima se pojavila priča da je Kostadin takođe pronašao novu ljubav. Kako se pisalo, mladi Terzić je uplovio u vezu sa misicom i glavnom junakinjom reklama, Anđelkom Tomašević. Međutim, zvezda reklama na ružičastoj televiziji rešila je da progovori o pisanjima da je u vezi sa Kostadinom.

 

 

"Poznajem ga od januara, dok je bio u vezi sa Anastasijom. I nju sam to veče upoznala. Nemam pojma ko je pokrenuo tu priču za Kostadina i mene. Verovatno sam sad interesantna medijima, pa zato", rekla je Anđelka a potom dodala:

 

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

"Ja razumem da je moj posao takav, ali ne bih želela da se piše o mom privatnom životu… Nemam loše iskustvo, niti loše mišljenje o njemu. Jedne večeri smo bili u istom društvu, tad kad smo se i upoznali."

 

Da li će Anđelka i Kostadin nastaviti druženje, kao i da li možda u budućnosti ima šanse da se ova romansa i dogodi, ostaje da vidimo.

 

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(Pink)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...