Najnovije vesti

BAKA MILOŠA TEODOSIĆA: Unuk mi je srećan, a snajka Anastasija mi je vrlo lepa!
Foto: Damir Dervišagić

Košarkaš zabranio baki da priča o njegovom ljubavnom životu

BAKA MILOŠA TEODOSIĆA: Unuk mi je srećan, a snajka Anastasija mi je vrlo lepa!

Stars

Božidarka Trifunović, baka košarkaša Miloša Teodosića, prvi put za priča o njegovoj vezi sa Anastasijom, ćerkom folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

Iako joj unuk retko priča o devojkama, baka kaže da je novine obaveste o njegovom emotivnom statusu, pa tako Miloša dovedu pred svršen čin.

 

Tako je bilo i ovog puta, pa je baka iz novina saznala za vezu svog naslednika i Cecine male.

 

Predviđajući da će baka da se pohvali novom snajkom u Valjevu, Miloš joj je skrenuo pažnju na to da ne priča mnogo o toj vezi.

 

"Saznala sam iz novina celu priču", priznaje Miloševa baka po majci i bez obzira na veto koji joj je unuk postavio, otkriva da je zadovoljna novom snajkom.

 

 

"Miloš je veoma srećan, a snajka mi je mnogo lepa", ponosno i sa osmehom nam je rekla Božidarka, a onda se setila šta je obećala unuku i da bi on zbog ovog razgovora mogao da se naljuti.

 

"Ne smem više ništa da vam kažem jer mi je Miloš zabranio da pričam o njegovom ljubavnom životu", priznala je košarkaševa baka, a onda brzo promenila priču.

 

"Znate, Miloš uvek koristi pauzu da dođe kod mene. Uvek kada je u Valjevu, on boravi kod mene u kući. Međutim, ne priča mi mnogo o devojkama, pa tako ni ovaj put nije bio rečit", priča Božidarka, koja se uželela unuka, koji ovu sezonu igra u Moskvi.

 

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

"Retko me posećuje zbog poslovnih obaveza. Možda jednom ili dvaput godišnje dođe kod mene, kada mu se ukaže prilika. Ponosna sam na njega i skupljam sve članke o njemu koji izađu u novinama", završava priču  Teodosićeva baka, koja unuku želi sve najbolje, ne samo kada je reč o terenu već i u ljubavnom životu.
Božidarka ne krije da jedva čeka da joj unuk dovede snajku u Valjevo, kako bi se upoznale.

 

 

Podsetimo, u javnosti je pre nekoliko dana odjeknula vest o vezi kapitena naše košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića i Anastasije Ražnatović. Cecina ćerka i sportski zavodnik u vezi su već dva meseca, a Anastasija je već posetila Miloša u Rusiji. Kako smo već pisali, Teodosića je upoznala i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, pa bi bio red i da Miloš svoju dragu odvede u Valjevo kod bake Božidarke.

 

Alo/Ljubomir Tozev

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...