NJIHOVA LJUBAV JAČA I OD SKANDALA: Ovo su 10 NAJSREĆNIJIH PAROVA srpske estrade!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Izdržali sve

NJIHOVA LJUBAV JAČA I OD SKANDALA: Ovo su 10 NAJSREĆNIJIH PAROVA srpske estrade!

Stars -

Predstavljamo vam poznate parove o čijim se ljubavnim pričama govori i piše u medijima samo u superlativu.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Pop pevačica i članica žirija “Pinkovih zvezdica” Jelena Tomašević 2008. godine započela je vezu sa Ivanom Bosiljčićem, a nakon godinu dana došlo je do raskida. Ipak, par se nakon izvesnog vremena pomirio i verio u Londonu, posle čega nisu imali trzavice u svom idiličnom emotivnom odnosu. Jelena se za popularnog srpskog glumca udala 28. avgusta 2011. godine u crkvi, dok su građansko venčanje obavili 6. septembra iste godine. Početkom 2012. dobili su ćerku Ninu koja im je postala centar sveta i dodatno učvrstila njihovu ljubav. Važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni – za njihov privatni život nisu karakteristični skandali, a pevačica i glumac su jedno drugom najveća podrška.

KAD SRPSKA ESTRADA GUBI NEVINOST: Ovako poznati govore o svom PRVOM SEKSU

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

Haris i Melina DžinovićPoznati folk pevač Haris Džinović koji je žirirao u prethodnoj sezoni “Pinkovih zvezda” več dve godine je u srećnom braku sa kreatorkom Melinom Džinović. Njih dvoje su živeli u vanbračnoj zajednici punih dvanaest godina, nakon čega su rešili da ozvaniče svoju ljubav leta 2014. godine. Njih dvoje su intimnu, ali skupocenu svadbenu ceremoniju organizovali na jahti, a kumovali su im Filip Cepter i Slavica Eklston. Melina je od Harisa mlađa čak trideset godina, a imaju dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Željko i Jovana JoksimovićPoznati srpski muzičar Željko Joksimović osvojio je šarmantnu voditeljku Televizije Pink 2008. godine, na velelepnoj evrovizijskoj sceni u tadašnjoj “Beogradskoj areni”. Njih dvoje su bili voditeljski par koji je očarao televizijske gledaoce širom Evrope te godine, a poslovne obaveze su ih zbližile i učinile da se među njima rodi ljubav. Ubrzo nakon Evrovizije, Željko i Jovana Joksimović započeli su intenzivno druženje, nakon čega su uplovili u emotivnu vezu. Venčali su se u jednoj dorćolskoj crkvi 2014. godine, a nešto više od godinu i po dana pre toga organizovali su romantično građansko venčanje na Maldivima. U braku imaju sina Kostu kojeg su dobili pre dve godine u aprilu, a ni njih nisu pratili natpisi o bračnim krizama.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Nikolina Kovač i Saša KaporLepa pevačica poreklom iz Sarajeva Nikolina Kovač upoznala je svog supružnika u jednom muzičkom takmičenju. Ona se za Sašu Kapora udala u poodmakloj trudnoći u maju 2013. godine, a samo dan nakon građanskog venčanja rodila mu je sina Nikolaja.Tačno godinu dana nakon prvobitnog venčanja, par se na večnu ljubav zakleo u crkvi, a nakon toga organizovali su veliku proslavu za svoje najbliže članove porodice, prijatelje, ali i mnogobrojne kolege. Oni su tog dana krstili i svog sina prvenca. Iako se za mnoge njihove kolege često govori da su u bračnim krizama, to za Nikolinu i Sašu nije slučaj – njih svoje u potpunosti podržavaju jedno drugo, imaju uspešne karijere, a svaki slobodan trenutak provode zajedno sa sinom.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Biljana Jevtić i Aca IlićIzvođači narodne muzike Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih parova u svetu domaće muzike. Uvek su pristojni i odmereni, a nikada se nije govorilo o njihovim eventualnim bračnim turbulencijama.Njih dvoje je Stjepa Radovanović 1983. godine spojio kada je došao na ideju da organizuje zajedničku koncertnu turneju, pa se može reći da je on zaslužan zbog toga što su se venčali, jer ih je vreme koje su proveli zajedno pevajući i putujući prilično zbližilo. Aca i Biljana imaju sina Ivana.

Aleksandar Cvetković i Jovana Pajić

Aleksandar Sale Cvetković, frontmen “Tropiko benda” i član žirija aktuelne sezone “Pinkovih zvezdica” oženio se svojom koleginicom Jovanom Pajić u novembru 2011. godine. Njih dvoje su dugo godina bili bliski prijatelji – pevačica je nastupala sa “Tropiko bendom” gde se zbližila sa pevačem, a niko nije ni slutio da će se među njima roditi ljubav. Kada su otpočeli vezu, nekoliko meseci su se voleli u strogoj tajnosti, a onda su rešili da priznaju da su zajedno. Sale i Jovana imaju dve ćerkice, stariju Helenu i mlađu Đinu koja je na svet došla u aprilu ove godine.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Seka Aleksić i Veljko PiljikićNakon nekoliko neuspešnih i dugih veza, pevačica Seka Aleksić pronašla je sreću kraj kik-boksera Veljka Piljikića, za kojeg se udala pre šest godina. Seku je zgodni sportista osvojio na prvi pogled, pa je sa njim brzo i započela zajednički život – oni uživaju u vili u Staroj Pazovi, a Veljko je od prvog dana ljubavne veze Seku pratio na svim nastupima. Iako su imali sve uslove da budu srećni, jedna stvar im je veoma nedostajala za potpuno blagostanje – potomstvo. Njih dvoje su se dugih šest godina trudili da dobiju prinovu, a nakon brojnih poseta lekaru, alternativne medicine, ali i vere i duhovnog rada, želja im se ispunila. Krajem prošlog meseca Seka je na svet donela sina Jakova i postala, kako i sama tvrdi, najsrećnija žena na svetu. Nju i njenog supruga, takođe, nisu pratili natpisi o svađama, već važe za skladan par.

Foto Dragana Udovičić
Foto Dragana Udovičić

Ognjen Amidžić i Danijela DimitrovskaJedan od najpopularnijih TV voditelja na ovim prostorima svoju sadašnju suprugu upoznao je u svojoj autorskoj emisiji “Ami G Show” koja se godinama emituje na Pink televiziji. Ognjen Amidžić je jednom prilikom ugostio lepu manekenku Danijelu Dimitrovsku u svom studiju, gde su odmah sevnule varnice. Ubrzo su počeli da se intenzivnije viđaju, a onda su uplovili u emotivnu vezu. Venčali su se 2012. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina Matiju. Voditelj i manekenka se na mnogim javnim događajima pojavljuju zajedno, a neretko zasmejavaju svoje prijatelje na društvenim mrežama zajedničkim, najčešće šaljivim fotografijama i video-snimcima.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Dragana Mirković i Toni BijelićMuzička zvezda Dragana Mirković u braku je sa biznismenom Tonijem Bijelićem sa kojim ima dvoje dece. Ona se nakon udaje povukla sa javne scene, a posle četvorogodišnje pauze snimila je album “Trag u vremenu”. U idiličnom braku ispunjenom najdivnijim osećanjima imaju sina Marka kojeg su dobili 2001. godine i ćerku Manuelu koja je na svet došla godinu dana kasnije.Dragana i Toni već godinama žive u Beču gde biznismen ima sopstvenu firmu, a pre nekoliko godina kupili su dvorac koji je pod zaštitom države.

Foto Kurir
Foto Kurir

Janko i Biljana TipsarevićProslavljeni srpski teniser Janko Tipsarević je pre sedam godina na prelepoj plaži na Maldivima verio tadašnju devojku Biljanu. On je čekao zalazak sunca kako bi ugođaj bio potpun, a onda je na ruku svoje drage stavio prsten od belog zlata sa dijamantom. Pre dve godine se popularna srpska dizajnerka porodila u Novom Sadu i na svet donela Emili, njihovo prvo dete. Za razliku od mnogih sportista, Janko i Biljana uživaju u srećnom braku – njihove zajedničke fotografije sa romantičnih putovanja se neretko mogu naći na društvenim mrežama, a čini se da su teniser i njegova supruga zaljubljeniji nego ikada.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track