POČELE SNAJKE, LUDILO U NAJAVI: Njih 14 traži mladoženju, a perje je letelo već na samom početku!
Foto: Printskrin

Rijaliti

POČELE SNAJKE, LUDILO U NAJAVI: Njih 14 traži mladoženju, a perje je letelo već na samom početku!

Stars -

Večeras je startovao novi spektakl - rijaliti šou "Snajke". Svi su sa uzbuđenjem očekivali novi rijaliti, devojke koje su u potrazi za mladoženjom obećavaju ludilo.

Prateći želje žena koje maštaju o dobrom mužu i lepom životu, produkcija Hepi televizije, napravila je odlična kasting. 14 slobodnih žena ušlo je u rijaliti kako bi našle mladoženju. One će se međusobno takmičiti u raznim zadacima, a samo jedna će imati venčanje iz snova koje će organizovati produkcija.

NIKO NE MOŽE DA VERUJE: U Snajke ulazi Ledi Gaga i dama sa NAJVEĆIM GRUDIMA!

Tok emisije:

00:03 Produkcija je snajkama priredila žurku dobrodošlice. Devojke su uživale u dobroj muzici, hrani i piću.

23:43 Marijana Zonjić iz Podgorice preferira sportiste voli i pevače jer se bavi pevanjem.

"Za mene je savršen muškarac Sale iz Tropiko benda", otkrila je Marijana. Smatra da će biti svađa sa devojkama. Ne isključuje seks pred kamerama, a dečku bi oprostila prevaru.

23:40 Ceca Jovanović je rešila da zakuva atmosferu pa je rekla kako je najbolja riba u rijalitiju kao i da joj je poniženje što je u kući sa ostalim devojkama. Snajke su se složile da Ceca umišlja kao i da preteruje.

23:32 Dragana Roguljić Gaga zvana Ledi Gaga bombašica iz Novog Sada se bavi modelingom, a kako kaže sve radi dobro.

"Volim slobodne muškarce, jer ja sam uvek u prvom planu. Lep, zgodan, visok", poručuje Gaga i ističe da će pobediti u prvoj sezoni rijalitija Snajke. Gaga kaže d azbog fizičkog izgleda ima problem sa ženama koje su ljubomorne na nju.

23:23 Dušica Martić iz Uba forsira ljubav, a kaže i da je mnogo implusivna. Ona se bavi sezonskim poslovima. Za sebe kaže da je vredna ali ne garantuje da će u kući raditi poslove.

23:13 Jasmina Mina Mijatović je frizerka iz Beogarda. Ne privlače je edipovci, a bitno joj je da njen muž bude religiozan. "Mora da bude samostalan kao ja, da bude uspešan u poslu. Ne mora da bude lep, da budemo seksulano kompatibilni", rekla je Jasmina i poručila da će biti prirodna. Dodala je da zna i da voli da kuva i da voli muškarce odlučne kao Vladimir Putin.

23:11 Samo što je ušla u kuću, Sandra je napala Dalilu jer je se izjašnjava kao Crnogorka a to navodno nije. Dalila joj je poručila da iskulira.

23:04 Pevačica Dalila Karić dolazi iz Sarajeva. Smatra da bi bila moderna snajka, a sebe doživljava kao upornu i strpljivu. Voli verne muškarce, plavih očiju.

"Čuda se dešavaju, možda nađem nekoga. Čuvajte se snajke, stiže najbočlja!" poručuje Dalila. Otkrila je da ne bi trpela svekrve, a ako bi je muškarac prevario smislila bi neku osvetu.

22:55 Kristina Živković je iz Beograda a za sebe kaže da bi bila dobra snajka. Voli da kuva i čisti, a ne voli folirante. Kod muškarca je privlači unutrašnjost, a sebe vidi kao pobednicu.

Kristina je inače bivša misica. "Verujem u sebe, znam da nisam najlepša", rekla je Kristina.

22:45 Majra Moreno iz Jablanca je takođe odlučila da se oproba kao snajka. Ona voli tamne muškarce koji su pametni, a ne krije da voli da radi i kuva.

22:41 U rijaliti je stigao Boban, komšija, koji prvi ima priliku da upozna devojke.

JGJKHGKJGK by zadkostellbokizadko

Devojke su odlepile za Bobanom, a Blondi ga je opipala kako bi videla da li je zategnut.

22:23 Ceca Jovanović, bivša farmerka i modelsica je nova snajka. Priznala je da voli da glumi i manipuliše, a tvrdi da nikada ništa loše nije uradila.

"Žene me ne vole, privlačim sve poglede... i muške i ženske", iskrena je Ceca koja smatra da nema konkurenciju.

"Nisam došla da sklapam prijateljstva. Došla sam da se zabavljam i igram, moji pravi prijatelji su napolju". Ona je dodala da se malo razočarala i da je očekivala više od Snajki.

"Ne vole me devojke koje su nezadovoljne same sobom", smatra Ceca. Maja Abramović je u međuvremenu prokomantarisala da je Ceca u bekstejdžu popreko gledala sve devojke kao i da je umislila da je zvezda.

22:17 Samo što je ušla u kuću, Nađa je napravila ludu atmosferu.

22:07 Nađa Nikolić poznatija kao ministarka alkohola, što znači da je meraklija. Ona je radila u Beču kao obezbeđenje a trenutno živi u Beogradu. Najduža veza joj je bila od mesec dana, a voli sportiste, pogotovo košarkaše.

"Devojke već mogu da se spakuju i idu kući, jer ja sam postala srpska snajka! Ja sam ta!" poručila je Nađa koja ima 21 godinu. Pred ulazak u kuću ona je odsvirala pesmu a onda je rekla da ne veruje u ljubav.

"Ja sam nevina, ali ne i naivna" rekla je Nađa i šokirala.

21:47 Suzana Perović Blondi iz Bara za sebe kaže da je zmija i ne voli devojke koje glume mamine princeze.

"Biće svađe ako bude laži i ako me neko napadne. Ne dam na sebe! Jako sam moderna žena, volim da me muškarci služe a volim da ih mučim i gazim štiklama", rekla je Suzana, zvana Blondi. Ne bi mučila svekrve jer kako kaže i ona će to biti jednog dana.

"Očekujem da me žene poštuju, ali ako me napadnu, braniću se. Nisam ja cvećka. Ja imam dva sina", kaže Blondi koja obožava da kupuje stvari u seksi šopu a tvrdi i da je se muškarci boje.

"Ja sam diplomirani fiziotarapeut. Imam diplomu iako izgledam kao da sam za šipku!"

Nakon što je ušla u kuću otkrila ko joj je poslužio kao inspiracija za izgled. "Pa Madona!" rekla je Blondi i dodala da ima silikone u grudima i guzi.

21:33 Milica Miljković iz Bograda je maserka, a voli da maltretira sve.

"Mene se muškarci uplaše, jer znam da preterujem", iskrena je četvrta snajka. "Ja masiram i muškarce i žene. obožavam da masiram", rekla je Milica pred ulazak u kuću.

"Tražim nekoga da mi parira, tu od 95 do 120 kilograma... da voli da jede i da ponekad drži dijetu".

Anja je inače učestvovala u Maldivima a bije je glas sponzoruše.

"Nisam ja neko ko ne radi ništa, bavim se modelingom. Ovo je sve jedna igra", kaže Anja.

21:19 Treća snajka je Anja Lupu iz Novog Sada. Ona za sebe kaže da je malo lenja i da ne voli da ustaje rano. Omiljeni joj je noćni život i splavovi.

"Ja sam tipičan primer onoga što majke za svoje sinove ne žele. Ja sam neko ko ne poštuje tradiciju. Ne očekujem udaju od ovog rijalitija. Mislim da ne bih bila dobra majka. Zbog popularnosti sam spremna na sve", kaže Vanja. Priznala je da je odlična ljubavnica i da izvrsno vodi ljubav.

"Smatram da sam bez konkurencije".

"Nisam dobra kuvarica, znam da skuvam čaj", priznaje Anja, a voditeljka joj poručuje da joj neće biti lako.

21:16 Voditeljka je pokazala Aleksandri deo kuće.

21:13 Aleksandra Sandra iz Podgorice je druga snajka. Ne voli devojke koje izigravaju šefice, kako kaže poštuje iskrenost i poštenje. Voli muškrace koji znaju šta hoće i koji ne varaju. Smatra da je njena najveća mana što voli da se svađa.

"Našla sam žrtvu za večeras", rekla je pred ulazak.

21:04 Maja Abramović umetnica iz Beograda, smatra da ima sve kvalitete, a kada popije postaje veoma loša.

"Volim mlađe naivne poslušne muškarce. On je go, ja sedim i tako..." kaže Maja. Dodala je da voli da kuva kao i da je dominantna žena.

"Dominatna u svakom smislu, znači žena iznad muškarca. Ovo je novo doba", priča Maja. Kako kaže rado kažnjava muškarce koji je ne slušaju.

21:00 Voditeljke su najavile ludo veče i potencijalne snajke. Devojke će obučiti da postanu prave srpske snajke, a samo jedna srećnica će imati proliku da joj Hepi televizija omogući svadbu iz snova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track