Najnovije vesti

(FOTO) Jednu ćerku Verice Rakočević znate, ali i druga je PRAVA LEPOTICA! Evo kako ona izgleda
Foto: Instagram

Ponosna

(FOTO) Jednu ćerku Verice Rakočević znate, ali i druga je PRAVA LEPOTICA! Evo kako ona izgleda

Stars

Verica Rakočević jedna je od najpopularnijih kreatorki na ovim prostorima, a njena ćerka Elena Karaman Karić takođe je poznata javnosti kao dizajnerka.

Nju često imate priliku da gledate u medijima, ali je malo poznato da Verica ima još jednu ćerku – Milenu Rakočević.
Iako neverovatno liči na poznatu mamu, živi potpuno drugačijim životom.

 

O njenom privatnom životu zna se veoma malo – devedesetih godina prošlog veka otišla je u Ameriku, gde je izgradila veoma uspešnu karijeru modnog fotografa.

 

Milena uspešno vodi svoj posao, bila je iza objektiva za mnoge kampanje, ali retko kad dolazi u Srbiju.
Verica trenutno sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem boravi u Njujorku, upravo kod svoje ćerke, sa kojom uživa i provodi svaki trenutak.

 

Pored Elene i Milene, Verica ima i sina Milorada, kog takođe ne eksponira, s obzirom na to da se ne bavi javnim poslom.

 

Iako ne priča mnogo o Mileni i poštuje njenu želju da ne bude u medijima, Verica je svojevremeno rekla da se ona uvek izdvajala od Elene i Milorada.

 

"Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se fotografisati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, nisam znala da Milena radi za  Elle. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne", rekla je nedavno ponosna kreatorka.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...