HIT PAPARACO: Aleksandra Radović cveta dok je dečko ljubi!
Foto: Kurir

Prve fotke pevačice i njenog partnera

HIT PAPARACO: Aleksandra Radović cveta dok je dečko ljubi!

Stars -

Aleksandra sa Srđanom Stojanovićem i prijateljima sedela u jednom od njegovih restorana na obali Save, gde su pred svima razmenjivali nežnosti

Aleksandra Radović već četiri meseca uživa u vezi sa Srđanom Stojanovićem, vlasnikom nekoliko elitnih beogradskih restorana. Ona se s partnerom do sada nije pojavljivala na gradskim događajima, ali se s njim redovno viđa u jednom od njegovih restorana na obali Save.Iako vodi računa da se u medijima ne pojavljuju njihove zajedničke fotke, Aleksandra i Srđan ipak nisu mogli da umaknu Kurirovom paparacu, koji ih je pre dva dana uslikao tokom ručka.Pevačici i njenom dečku društvo su pravili prijatelji. Radovićeva i Stojanović sedeli su jedno preko puta drugog i sve vreme se zaljubljeno gledali i smeškali se. U jednom trenutku Srđan je ustao, stao iznad Aleksandre, zagrlio je i strasno poljubio. Pevačica, koja je pucala od sreće, uhvatila ga je za ruku i rekla da ga voli.

U bašti restorana, gde su uz belo vino uživali na oktobarskom suncu, sedeli su još pola sata, a onda su se pozdravili s prijateljima i napustili restoran. Srđan je Aleksandri dao svoju jaknu i kacigu, a onda su seli na njegov motor i otišli.Podsetimo, Aleksandru i Srđana upoznao je njen kolega i kum Sergej Ćetković početkom leta, kada su i započeli vezu. On je razveden i ima troje dece.

M. D. - I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track