BIĆE SPEKTAKL Ana Nikolić i Rasta u žiriju JA IMAM TALENAT! Svi jedva čekaju! Da li će VARNIČITI?
Foto: Damir Dervišagić

Saznajemo

BIĆE SPEKTAKL Ana Nikolić i Rasta u žiriju JA IMAM TALENAT! Svi jedva čekaju! Da li će VARNIČITI?

Stars -

Deo poznatog šoua koji se vraća na TV ekrane biće popularni bračni par, ali i jedan od najomiljenijih srpskih glumaca svih vremena

Televizijski šou „Ja imam talenat“ posle tri sezone na RTS vraća se na TV Pink, a promena TV kuće donosi i izmenu među članovima žirija!Kako Kurir ekskluzivno saznaje, talente novih takmičara ocenjivaće čak četiri člana žirija (dosad su uvek bila tri), a to su Ana Nikolić i njen suprug Stefan Rasta Đurić, kao i glumci Srđan Žika Todorović. - Sa Anom i Rastom smo se vrlo brzo dogovorili. Što se tiče muzičkog dela žirija, njih dvoje su Pinku bili prvi izbor jer su trenutno aktuelni, znaju šta je šou-biznis, a Rasta je idol jedne nove generacije koja će se sigurno i prijaviti za takmičenje i gledati ovaj spektakl - kaže izvor Kurira s televizije Pink.Ono što će sigurno biti iznenađenje za sve gledaoce jeste učešće Žike Todorovića u jednom ovakvom programu.- Pregovori s njim su za nas bili veliki izazov, ali uspeli smo! I Srđanu je trebalo neko osveženje, nešto novo u karijeri, a kada smo mu rekli da će pored njega sedeti i njegova Danica Maksimović, tada je dogovor postao mnogo lakši. Saradnja sa Žikom je odlična - otkriva sagovornik Kurira.

Tokom jučerašnjeg dana niko od nove postave žirija „Ja imam talenat“ nije bio raspoložena da prokomentariše ove informacije. Žika se nije javljao na telefon, dok je menadžer Ane Nikolić i Stefana Raste, Anin brat Marko, prekinuo vezu čim je čuo naše pitanje.Na Pinku nisu želeli da otkriju kada počinje šou.

Foto Zorana Jevtić
Foto Zorana Jevtić

VežbaANA SE KRIJE ZBOG „TALENTA“!Pevačice Ane Nikolić već duže vreme nema na sceni. Odavno je otkazala sve nastupe, što one solo, što zajedničke s mužem, a kako saznajemo, to je uradila upravo zbog ovog TV angažmana.- Kada se s Pinkom dogovorila o projektu, odlučila je da smrša i da se pred TV gledaocima pojavi u punom sjaju. Ona zna da bi to bilo nemoguće da je nastavila s nastupima, jer oni znače nezdrav život. Zato je sve otkazala do daljeg i posvetila se treninzima, zdravijoj ishrani i redovnom snu - otkriva izvor Kurira.

PrethodniciTASOVAC BIO U SVIM SEZONAMA!Kroz četiri sezone šoua „Ja imam talenat“ promenilo se nekoliko članova žirija, ali jedan je dosad odolevao! To je bivši ministar kulture Ivan Tasovac, koji je u vreme emitovanja „Talenta“ bio direktor Beogradske filharmonije. Pored njega, u tri sezone zadržao se kompozitor Aleksandar Milić Mili, a u dve je žirirala Danica Maksimović.Nju je u trećoj sezoni zamenila Mina Lazarević, a u četvrtoj je napravljen presedan, pa je dvoje glumaca sedelo u žiriju, Ivan Bosiljčić i Nataša Ninković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja