UŽIVA U NAJLEPŠEM PERIODU SVOG ŽIVOTA: Jelena Petković s radošću iščekuje ćerkicu
Foto: Luka Šarac

UZBUĐENA

UŽIVA U NAJLEPŠEM PERIODU SVOG ŽIVOTA: Jelena Petković s radošću iščekuje ćerkicu

Stars -

Kada je tokom leta saznala da je u drugom stanju, voditeljka Jelena Petković bila je presrećna jer joj se ispunila dugogodišnja želja, a nedavno je saznala da će ona i njen partner Nikola Đunisijević postati roditelji jedne devojčice, što ih je posebno obradovalo.

Nakon što ju je sudbina posle dve decenije spojila s njenom prvom ljubavlju Nikolom Đunisijevićem (43), voditeljka Jelena Petković (42) tokom letovanja na Crnogorskom primorju saznala je radosnu vest da će se ostvariti u ulozi majke, piše Story.rs.

Atraktivna plavuša sada je u četvrtom mesecu blagoslovenog stanja i tvrdi da nije razmažena niti zahtevna trudnica, a u prilog tome govori i činjenica da sve vreme radi punom parom."Odlično podnosim trudnoću. Samo sam u drugom mesecu imala popodnevne mučnine, ali aktivna sam sve vreme. Svi su mi savetovali da malo usporim tempo, ali iskreno, ja to ne mogu jer se osećam kao da nisam trudna. I dalje radim svoju emisiju Stem 011 zajedno sa Zoranom Jakšićem Jakšom. Kada su moji prijatelji saznali da sam u drugom stanju, bili su oduševljeni, pa mi zajedno s Nikolom svi ugađaju, ali zaista nisam zahtevna trudnica i nemam prevelike želje", ističe voditeljka.Ona je, inače, nedavno saznala pol svoje bebe.!Kada su me ljudi pitali da li bih više volela dečaka ili devojčicu, ja sam govorila da mi je važno samo da je dete živo i zdravo. I to zaista mislim iako se mi žene nekako više obradujemo ćerkama. Imam najboljeg lekara, mog ginekologa Zorana Vilendečića, koji me je operisao pre dve godine i on brine o svemu. Pošto sam se plašila amniocenteze, od njega sam saznala da postoji test iz krvi i raspitala se ko najbolje radi, pa sam svoje poverenje poklonila Alfa medici. Za nedelju dana dobila sam rezultate i saznala da je beba potpuno zdrava i da nosim devojčicu. Mojoj sreći nije bilo kraja. Što se imena tiče, dogovor je bio da ja biram ima za dečaka, a Nikola i kum za devojčicu. Zasad su tri imena u opticaju, videćemo koje će odabrati", kroz osmeh kaže Jelena koja ne može da dočeka dan kada će ugledati svoju ćerku.Voditeljka je otkrila kada će njena naslednica doći na svet."Termin mi je početkom aprila, tačnije na Nikolin rođendan, pa se nadam da će tako biti i da će on od mene za svoj divan dan dobiti najlepši poklon", priča Jelena, koja će uskoro izgovoriti sudbonosno 'da' svom izabraniku.Papir ništa ne znači, emocije su najbitnije, a ja mogu da se pohvalim kako imam svu Nikolinu ljubav i pažnju. Naša veza je kao iz bajke, puna pažnje i razumevanja. Svakoj devojci bih od srca poželela da ima takvog momka kakvog imam ja. Nikola me je osvojio pre tačno 20 godina i to je bila ljubav na prvi pogled. Igrom sudbine ponovo smo se sreli i sada uživamo u ljubavi. Venčaćemo se u opštini u prisustvu kumova i roditelja, a kada se porodim, planiramo da napravimo svadbu i krštenje bebe", kaže Petkovićeva koja s nestrpljenjem iščekuje dan kada će se svom partneru zakleti na večnu ljubav.

Foto Luka Šarac
Foto Luka Šarac

Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:DANAS JE JEDNA OD NAŠIH NAJLEPŠIH GLUMICA: Možete li da je prepoznate u njenoj prvoj ulozi? (FOTO)Tanja Savić nastupila u OVIM cipelama i izazvala oštru polemiku modnih stručnjaka, a njeno opravdanje će razumeti i najveći kritičari! (FOTO)OTKRIVENA VELIKA TAJNA BREDA PITA: Svako jutro u isto vreme, glumac krišom odlazi u poznatu bolnicuNASMEJANA PRKOSI BOLESTI: Manekenka koja boluje od raka ponovo zadivila hrabrošću (FOTO)Jelena Petković: Borba s bolešću samo me je ojačala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track