ŠUŠKALO SE DA JE ONA KRIVA ZA LEČIĆEV RAZVOD Sa ovom glumicom su povezivali Leku dok je bio sa Ninom
Foto: KURIR

Spekulacije

ŠUŠKALO SE DA JE ONA KRIVA ZA LEČIĆEV RAZVOD Sa ovom glumicom su povezivali Leku dok je bio sa Ninom

Stars -

Razvod Nine Radulović i njenog 31. godinu starijeg supruga Branisalava Lečića glavna je tema, a par je sporazumno odlučio da stave tački na njihovu zajednicu.

Pre nekoliko meseci po spekulisalo se da je glumica glumica Marija Vicković poljuljala Lečićev brak. Glumac je u februaru ove godine boravio u prestonici Norveške s Vickovićevom, dok je njegova supruga Nina bila u Beogradu

RAZVOD O KOJEM BRUJI JAVNOST: Evo šta je otac Nine Radulović rekao za Branislava Lečića

Već nekoliko meseci spekulisalose o tome da se Leka razvodi od svoje znatno mlađe supruge Nine, te da je Marija jedan od glavnih razloga njihovog razvoda. Branislav je tada rekao da ti naovdi nisu tačne, i da je u njegovom braku sve idealno.

"Neophodno je da brak i veza budu na drugi način tretirani. Moj recept za to je da ništa ne očekujem. Zavidim staroj formi braka i ljudima koji su opstali jer su saznali magijsku formulu. Moderan brak je prepun izazova. Nemam nikakav strah od prekidanja braka zato što smatram da smo ostvarili ljudski deo dimenzije, a to je da ćemo se uvek brinuti o detetu" rekao je tada Leka.

Podsetimo, glumac Branislav Lečić (62) i voditeljka Nina Lečić Radulović (31) odlučili su da se posle osam godina veze, od čega su šest godina braka razvedu, o čemu su medije obavestili saopštenjem, u kom su naveli da je razlog za tu odluku to što su se udaljili jedno od drugog zbog poslovnih obaveza.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track